Edin Dzekoo
Hectopat
4k. Çok bütçe çıkmak istemiyorum ne kadar fp o kadar iyi. 240hz+ istiyorum çünkü elimde 165 vardı zaten.Bütçe?
4k. Çok bütçe çıkmak istemiyorum ne kadar fp o kadar iyi. 240hz+ istiyorum çünkü elimde 165 vardı zaten.Bütçe?
4K bütçede sağlam yüksek Hzli ürün yok bütçe artırmanız en iyisi olur.4k. Çok bütçe çıkmak istemiyorum ne kadar fp o kadar iyi. 240hz+ istiyorum çünkü elimde 165 vardı zaten.
İşte çok arttırma taraftarı olmadığım için kafama bayağı yattı youtubede incelemesini yapan birinin videosunu izledim hoşuma gitti bilemiyorum.4K bütçede sağlam yüksek Hzli ürün yok bütçe artırmanız en iyisi olur.
İnceleme yapanların lafına kanma para veya ürün için yapıyorlar genel olarak. Bence hiç alma para biriktir sağlam bir ürün al.İşte çok arttırma taraftarı olmadığım için kafama bayağı yattı youtubede incelemesini yapan birinin videosunu izledim hoşuma gitti bilemiyorum.
Ne kadar bütçe sonrasında üzmeyecek modellere çıkılabilir?İnceleme yapanların lafına kanma para veya ürün için yapıyorlar genel olarak. Bence hiç alma para biriktir sağlam bir ürün al.
6-7K arasında 240Hz güzel ürünler var.Ne kadar bütçe sonrasında üzmeyecek modellere çıkılabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.