James Donkey monitör vs SSD iade etmeli miyim?

Caner Balcan

Decapat
Freedom 1570 ( Donanım Arşivi) Ryzen 5 1500X 3.50GHz 8GB 1TB RX570 Aorus 4 GB (Oyuncu) Bilgisayar - incehesap.com

Arkadaşlar bu sistemi aldım öncelikle sistem nasıl güzel bir şeçim yapmış mıyım? Bu sistemin yanında James Donkey'in 144 Hz 24 inch monitörünü aldım ama çok şikayet var kimse tavsiye etmiyorum iade etmeli miyim sizce ? Şu an elimde 50-60 Hz Sunny monitör var bu sistem ile uyumlu olur mu yada 144 Hz şart mı? Aynı zamanda James Donkey'in 120 GB SSD sini aldım sizce bu sistem için gerekli mi yoksa iade edeyim mi? Ürün geldiğinde iade edebilirsiniz dendi bir gerekçe göstermeden direkt iade edebiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkey hakkındaki şikayetleri bende okudum. Bence sistem topluyorsanız bir kere toplayın iyisini toplayın. Monitörü ve SSD'yi gelir gelmez açmadan iade edin, para iadesini alırsınız sıkıntı olmaz. Ayrıca o sisteme 144Hz monitör gereksiz olur. 75Hz monitörlere yönelin. Zira 144 FPS almanız zor olur o sistemle. İade ettikten sonra araştırıp iyi bir 75Hz monitör ve Samsung SSD alın derim. Monitörü İPS panel ya da VA panel öneriyorum. TN almayın. 4 ms İPS panel monitör bulabilirsiniz 1300TL civarında. Tepki süresine takılmayın, gözünüzle fark edemezsiniz zaten 3ms lik farkı. Saygılar.

Son düzenleme:
Bende hata yapıp James Donkey SSD siparişi vermiştim. İçimde sıkıntı vardı. Gönlüm almaya razı olmadı. İptal ettim. Daha iade ücretini ödemediler. Geçiştiriyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı