James Donkey SSD 120GB dosya aktarımı sırasında donma

Merhabalar 6 ay kadar 120GB James Donkey SSD kullanıyorum. Aslında sorun yok gibi ancak harddiskimden 1 Steam oyunumu SSD'ye aktarırken bilgisayar resmen kitlendi. Hatta bu yazıyı yazmak için aktarımın bitmesini bekledim. Görev yöneticisindeki değerler bana ilginç geldi aşağı bırakıyorum. Bir SSD'nin dosya aktarımı sırasında böyle bilgisayarı felç etmesi normal midir? Ayrıca aşağı CrystalDiskMark sonucunu da bırakıyorum.
Sistem:
  • Gigabyte GA AB350M DS2
  • AMD Ryzen 2200G
  • James Donkey 120GB
  • WD 1TB HDD
  • NVIDIA GTX 1050
  • Corsair 8GB DDR4 2400MHz RAM

Son düzenleme:
Aktarılan dosya da biraz önemli. 1-2 KB boyutlarda bir sürü dosya varsa her dosya için ayrı işlem sırası alınıyor ama hızlı da olması gerektiği için daha yavaş olabiliyor. Büyük boyutlu bir dosya inceleyin. Aynı sorun olacak mı?

Hocam 30-40 GB boyuta sahip 2 oyun aktardım. Biri Dirt Rally biri PUBG. İrili ufaklı bir sürü dosyası olduğunu düşünüyorum.
Peki bilgisayarı felç edecek kadar dondurması normal mi? Sistemi belirtmeyi unutmuşum ilk mesajıda düzenledim DDR4 AM4 mimarili bir sistemim var.

Ben de aldım, bir sorun yok ama sürpriz yumurta gibi duruyor. Korkuyorum valla. Bu diski laptop'a alıp bunun yerine Toshiba TR200 serisi mi alsam diye düşünüyorum...
-
Bakın hatta şöyle bir şey buldum diğer James Donkey SSD konularında. Yönetimden teknik ve doğru bir bilgi gelmiş.
James Donkey SSD düşük okuma hızı problemi

Son düzenleme:
Ben de 240 gb olanı almıştım. Bende 110 mb/s 10 mb/s vermişti. Gta 5' de donma yapınca iiade etmiştim. Onun yerine adata'nın SSD'si daha cazip gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…