Jandarma astsubay rahat bir meslek mi?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Polislik ile jandarma astsubay arasında kaldım. Sizce hangisi daha rahattır tatili vesaire var mı?
Mesai saatleri nasıldır? İkisini de istiyorum ama polislikte tatil vesaire yokmuş. Beni kısa bir bilgilendirebilir misiniz?

Polis. Jandarmalara genelde ayak işleri yaptırılır

Polislik ile jandarma astsubay arasında kaldım. Sizce hangisi daha rahattır tatili vesaire var mı?
Mesai saatleri nasıldır? İkisini de istiyorum ama polislikte tatil vesaire yokmuş. Beni kısa bir bilgilendirebilir misiniz?

Hocam jandarmanın trafiği olursan çok rahat olursun.

İki meslekte de beş para etmez kişilikteki üstlerin sürekli ağız kokusunu çekeceksiniz. (Bu konuda özellikle polislik çok daha zor). Sabrınız iyi ise iki meslek te eşit zorlukta. İkisininde birbirinden farklı eksileri ve artıları var.
Astsubaylıkta başçavuş olduktan sonra başlangıca göre aşırı rahat olacaksınız . Polislikte emekli olana kadar amirlerden it köpek muamelesi göreceksiniz. Polislikte Emekli olmak üzere olsanız dahi yeni memur olmuş bir amirin bağırıp çağırması ile karşılaşacaksınız. Çok ağırınıza gidecek.

İki meslekte de beş para etmez kişilikteki üstlerin sürekli ağız kokusunu çekeceksiniz. (bu konuda özellikle polislik çok daha zor). Sabrınız iyi ise iki meslek te eşit zorlukta. İkisinin de birbirinden farklı eksileri ve artıları var.
Astsubaylıkta başçavuş olduktan sonra başlangıca göre aşırı rahat olacaksınız. Polislikte emekli olana kadar amirlerden it köpek muamelesi göreceksiniz. Polislikte emekli olmak üzere olsanız dahi yeni memur olmuş bir amirin bağırıp çağırması ile karşılaşacaksınız. Çok ağırınıza gidecek.

Hocam bu mobing neredeyse her iş yerinde var hayatımızda hep olacak her türlü ezileceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı