Jandarma mülakatında olan koşuya nasıl hazırlanılmalı?

tahagll1905

Centipat
Daha fazla  
23 Aralıkta mülakatım olacak spor. Barfiks mekik uzun atlama hepsini fulledim sayılır. Ancak 400 MT koşuda eksiğim çalışamadım işten dolayı koşuya. 2 haftam var iki haftada nasıl ayarlayabilirim kendi mi? O anki sınav anındaki adrenalini de hesaba katarak. Boyun ve kilom normal kilo fazlam falan yok, en geç 75 saniyede tamamlamam lazım koşuyu. Boy 177, 65kg. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
23 Aralıkta mülakatım olacak spor. Barfiks mekik uzun atlama hepsini fulledim sayılır. Ancak 400 MT koşuda eksiğim çalışamadım işten dolayı koşuya. 2 haftam var iki haftada nasıl ayarlayabilirim kendi mi? O anki sınav anındaki adrenalini de hesaba katarak. Boyun ve kilom normal kilo fazlam falan yok, en geç 75 saniyede tamamlamam lazım koşuyu. Boy 177, 65kg. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bütün gücünüzle koşmayın antrenmanınız yoksa nefesiniz çabuk tükenir.

Nefes idmanı yap bolca aynı zamanda soğuk havada koşu yapmakta iyi gelir.

O koşuya mutlaka hazırlan yoksa kalabilirsin kondisyon önemli 1 2 kere de olsa git mülakattan önce mutlaka git koşuya geçmek istiyorsan.

Hocam ne yapmam lazım vücudum uygun ancak gerçekten hamlık var vücuda ağrı giriyor 200 MT koşunca. Bunu iki haftada halletmem mümkün mü?

Nefes idmanı yap bolca aynı zamanda soğuk havada koşu yapmakta iyi gelir.

Hocam ne yapabilirim bir plan var mı önereceğiniz. Hamlık ve kondisyon düşüklüğü var ancak vücudum koşuya uygundur diye düşünüyorum. 4 sene önceye kadar amatörde futbol oynuyordum. Ancak o günden beri hiç koşmadım böyle antrenmanlı olarak.

Hocam ne yapmam lazım vücudum uygun ancak gerçekten hamlık var vücuda ağrı giriyor 200 MT koşunca. Bunu iki haftada halletmem mümkün mü?

Hocam ne yapabilirim bir plan var mı önereceğiniz. Hamlık ve kondisyon düşüklüğü var ancak vücudum koşuya uygundur diye düşünüyorum. 4 sene önceye kadar amatörde futbol oynuyordum. Ancak o günden beri hiç koşmadım böyle antrenmanlı olarak.

Sabah koşuya çık sabah koşuları vücudu açar gel eve duşunu al evde antrenmanını yap IP atla nefes idmanı yap bunlar yeterli olur 1 haftanın sonunda 200MT değil o direkt 400MT çıkar kendini fazla kasma jandarma olacak adamsın 400 metre koşudan bu kadar çekinme başarırsın.

Sabah koşuya çık sabah koşuları vücudu açar gel eve duşunu al evde antrenmanını yap IP atla nefes idmanı yap bunlar yeterli olur 1 haftanın sonunda 200MT değil o direkt 400MT çıkar kendini fazla kasma jandarma olacak adamsın 400 metre koşudan bu kadar çekinme başarırsın.

Sağ olun çekinmekten ziyade uzun bir süredir koşmadığım için stres var. Ancak ben de ne olursa olsun zorlansam da yapacağıma inanıyorum. Çünkü 400 metre öyle ahım şahım bir şey değil sadece hamlık var.
Sabah koşularını 400 olarak mı yapayım yoksa birkaç gün koşabildiğim kadar normal tempo mu koşmalıyım?

Bütün gücünüzle koşmayın antrenmanınız yoksa nefesiniz çabuk tükenir.
Evet birden koşunca 200 metrede kesildim 5 dkda anca toparladım nefesimi ancak öyle devam edebildim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı