Japon Bir Kızla Evlenmek

Hocam merhaba ne yaptınız? Konu sahibi umarım bir daha foruma girer ama maalesef en son 2017'de girmiş. Tüh şimdi tam da en heyecanlı yeri olacaktı, yaklaşık 40-50 dakikadır okuyorum 19 sayfayı. Reklam arası gibi sinir etti şimdi. Ya şu anda Japonya'da mükemmel eşi bulmuş mutlu mesut çalışıyor ya da Türkiye'de bekar olarak iş arıyor diye tahmin ediyorum ben. :)
 
Doğru diyorsun dostum fakat neden ben çok güzel bir Rus genç kız gördüğümde veya farklı bir ırktan gördüğümde japon bir genç kız görmüş gibi olmuyorum? Huyda değil bu bence çünkü dediğim gibi ne zaman 18-19 yaşlarında japon bir kız görsem şoka giriyorum kitleniyorum yani olduğum yere. Gözlerim bayağı bir açılıyor istemsizce. Tabi sonradan çoğu bana İngilizce "are you okay?" falan diyor. Japonca diyenler de oldu tabii ben de İngilizce "ı am fine thanks" diye söyleyip geçiştirdim.

Bende senin gibi çekik gözlü kızlardan hoşlanıyorum. Gayet güzeller.😍
 
Off şu Japonya ile alakalı konuyu keşke açmasaydım (o konuyu sildirtmiştim tabii çünkü alay konusu olmuştum epey ve bu forumun epey popüler konularından birisiydi). O konuyu açtıktan itibaren, YouTuberlar, Technopat'takiler, Webtekno'dakiler ve neredeyse takip ettiğim bütün platformlar "Japonya" ile ilgili paylaşımlar yapmaya başladı. Aslında bu durum beni biraz endişelendiriyor. Çünkü acaba bizim bilgisayarlar veya internette yaptığımız paylaşımlar, Google tarafından izleniyor ve YouTube için içerik üretenlere bizim yaptığımız paylaşımlar, onlara iletiliyor mu diye... Çünkü ben o; "Anime izledikten sonra psikolojim bozuldu" adlı konuyu açtıktan ve bol bol Japonyaya olan takıntımdan bahsettikten sonra, heryer Japonya ile alakalı videolar, paylaşımlarla doldu... Üstelik bu ilk değil. Birçok kere oluyor bu. O gün ne yaptıysam, içerik üreticileri o gün benim konuştuğum konuyla alakalı yeni videolar yapıyor. Bakın yeni videolar, yeni içerikler diyorum. Yani daha önceden çekilmiş eski videoların, benim önerilenlere eklenmesini demiyorum. Dikkatinizi çekerim... Farkında olmadan sömürülüyoruz anlaşılan... :(
 
Hocam önemli olan şey dış güzellik değil iç güzellik.
Bu söz buzdolabı için geçerli.


Ekran Alıntısı.PNG
 

Yeni konular

Geri
Yukarı