Japon Bir Kızla Evlenmek

Çok teşekkür ederim dostum. Sonra dediğim cümlenin tercümesi de bu; Cevabın için teşekkürler dostum :)
Kanka 6 yıl geçmiş konu açılalı ne oldu durumlar nasıl? Ben de şans eseri aranırken bu konuya geldim Japon kızları bana da cazibeli geliyor haklısın bu konuda oldukça.
 
Arkadaşlar Technopat'ta evlenmeyi çoğu kişi istemese de benim yaşı büyük olan ve evlenmiş ağabeylerime birkaç sorum olacak. Eminim ki bu güzel forumda Japon bir bayan ile evlenmiş bir ağabeyim veya ağabeyimin arkadaşı/arkadaşları vardır. Arkadaşlar sizi sıkmadan gelecekteki evlilik planımı yazacağım. Benim yaş 19'a dayandı. Bu kasım'ın 17'sinde 19 yaşına gireceğim. Zaten 2-3 yıl sonra askerlikte var. Askerliğimi de yaptıktan sonra Japonya'ya gitmeyi düşünüyorum. Araştırmalarıma göre Japonya'nın resmi dili Japonca imiş. Benim hafızam çok iyi olduğu için kolaylıkla dil öğrenebilirim. Orada bir problem olmaz. Gelelim sadede. Ekşi sözlükte Japon bir bayanla evlenmiş ve tecrübelerini yazmış birisi var. Bu arkadaş çok dezavantajı olduğunu yazmış. "size çocuklarınızı göstermeyebilir, anlaşamazsınız, çok fazla egoları ve kendini beğenmişlikleri var, çok garip gelenekleri var, ailecek görüşemezsiniz, dillerini öğrenmek çok zordur." gibi bayağı bir şey yazmış. Kimisi de "Türk'lere çok yakın özellikleri vardır, evlenirseniz ömrünüz boyunca sizin geyşanız olur, dillerini öğrenmek çok kolaydır (Türkçe'ye de benziyor zaten)." gibi olumlu şeyler yazmış. Arkadaşlar Japon bir kızla evlenmek istememin sebebi ise şu; yakın zamanlarda Türk kızlarının gerçek yüzlerini anlamam, erkekleri kendilerinden çok küçük görmeleri, aşırı kendini beğenmiş tavırları ve en nefret ettiğim %90'ının çok ağır küfürlü konuşması. Ayrıca gerçekten bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama güzel bir Japon kızı bana kusursuz geliyor. Hayır yani ne kadar çok dikkatli baksam da kusur göremiyorum. Burunları deseniz tam yüzlerine uygun. Küçük ve kemersiz. Gözleri deseniz iri ve çekik. Ağızları deseniz zaten olağanüstü güzellikte yüzlerine uyuyor. Bana "hayatında kaç tane Japon güzel kız gördün de konuşuyorsun? Görsen görsen fotoğraflarda görmüşsündür." diyenlerde olabilir. Bu soruya yanıtım turist olarak çok fazla gördüm. Her ne kadar güzel bir Japon kızı gördüğümde şoka uğrasam da kendi kendime "ne olabilir ki?" diyerek yanına giderek "hello! What can ı do for you?" ve "thank you so much but ı do not need help." yanıtı aldığım da oldu. Yani dediğim gibi kimisi İngiltere kimisi Brezilya kızlarından hoşlanır fakat benim durumum çok farklı. Yani bir de Japon kızlarını istememin bir sebebi de çok zeki oluyorlar. Zaten teknoloji konusunda ne kadar ileride oldukları malum. Sizce mantıklı bir şey mi Japon bir kızla evlenmek? Çok uzun yazdım biliyorum arkadaşlar bu konuda da özür diliyorum ve ağabeylerimden yardımlarımı bekliyorum. Teşekkürler :)

Koreliler daha güzel. Böhöhöyt. Kimi seversen onla evlen. Seni en çok seven en çok mutlu olduğun kişiyle evlencen. İster Suriyeli ister Uganda'lı olsun.(Uganda nere bilmiyorum).Bide buldun mu yengeyi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı