Japonya'da ne yapılır?

RSK06

Hectopat
Daha fazla  
Japonya'ya gideceğim fakat ne yapacağım bilmiyorum, 24 Şubat osaka, 6 Mart Tokyo dönüş.
Tavsiye var mıdır?

Hocam merhaba umarım tatiliniz güzel geçmiştir. Ben de bu sıralar gitmeyi düşünüyorum da rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz? Nasıl plan yaptınız rotayı nasıl oluşturdunuz en merak ettim konu o. Birde bileti nasıl uyguna getirdiniz anlatabilir misiniz?

Hocam merhaba umarım tatiliniz güzel geçmiştir. Ben de bu sıralar gitmeyi düşünüyorum da rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz? Nasıl plan yaptınız rotayı nasıl oluşturdunuz en merak ettim konu o. Bir de bileti nasıl uyguna getirdiniz anlatabilir misiniz?

Tatilimiz güzel değil hayallerimizin ötesinde geçti.
Osaka 1 gün kyoto 4 gün sonra da Tokyo 5 gün olarak geçirdik.
Skyscannerdan belirsiz tarihlerde bakınca 17 bin civarına git gel China southern ile bulunuyor.

Tatilimiz güzel değil hayallerimizin ötesinde geçti.
Osaka 1 gün kyoto 4 gün sonra da Tokyo 5 gün olarak geçirdik.
Skyscannerdan belirsiz tarihlerde bakınca 17 bin civarına git gel China southern ile bulunuyor.
Çok güzel hocam. Peki o şehirlerde nereye gideceğinizi önceden planladınız mı yoksa oraya gittiğinizde internetten bakar öyle dolaşırız gibi mi düşündünüz. Birde belirsiz tarihlerden kastınız esnek tarihleri seçip istediğimiz ayları seçmek dimi?

Çok güzel hocam. Peki o şehirlerde nereye gideceğinizi önceden planladınız mı yoksa oraya gittiğinizde internetten bakar öyle dolaşırız gibi mi düşündünüz. Bir de belirsiz tarihlerden kastınız esnek tarihleri seçip istediğimiz ayları seçmek değil mi?

Evet esnek tarihten kastim O, nereye gidecegini detayli planlamak Japonya gibi bir yerde saçma cunk her yer cok guzel ve birçok lezzet var, sadece gunde 2 tane falan ana yer belirledik mesela kyotoda fushimi inari ve uji de tatli yemek, kalanini random gezdik, bisiklete bindik, Gold'e yuruduk ETC. Tokyo da ayni sekilde genelde mesela 1 gün Tokyo national museum a gittik sonra shibuyada vs kafamiza gore takildik.

Yeni konular

Geri
Yukarı