Evet.Ucuz bilet mi buldunuz?
Hocam merhaba umarım tatiliniz güzel geçmiştir. Ben de bu sıralar gitmeyi düşünüyorum da rica etsem biraz bilgi verebilir misiniz? Nasıl plan yaptınız rotayı nasıl oluşturdunuz en merak ettim konu o. Bir de bileti nasıl uyguna getirdiniz anlatabilir misiniz?
Çok güzel hocam. Peki o şehirlerde nereye gideceğinizi önceden planladınız mı yoksa oraya gittiğinizde internetten bakar öyle dolaşırız gibi mi düşündünüz. Birde belirsiz tarihlerden kastınız esnek tarihleri seçip istediğimiz ayları seçmek dimi?Tatilimiz güzel değil hayallerimizin ötesinde geçti.
Osaka 1 gün kyoto 4 gün sonra da Tokyo 5 gün olarak geçirdik.
Skyscannerdan belirsiz tarihlerde bakınca 17 bin civarına git gel China southern ile bulunuyor.
Çok güzel hocam. Peki o şehirlerde nereye gideceğinizi önceden planladınız mı yoksa oraya gittiğinizde internetten bakar öyle dolaşırız gibi mi düşündünüz. Bir de belirsiz tarihlerden kastınız esnek tarihleri seçip istediğimiz ayları seçmek değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.