Çözüldü Japonya'daki arkadaşıma oyun alsam sıkıntı olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Danzo

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2019
Mesajlar
652
Çözümler
1
Arkadaşlar merhaba. Japonya'da bir Türk bir de Japon arkadaşım var. İkisine de oyun almak istiyorum. Birlikte oynamak için alacağım. Oyun Terraria. Türk olan arkadaşım hesabını Türkiye'de açmıştı. Onda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama Japon arkadaşımda sıkıntı olabilir. Birlikte oynamak için alacağım. Oyunlar Japonya'da çok pahalı olduğu için ben buradan alacağım. Sizce bir sıkıntı çıkar mı? Çıkarsa ne gibi sıkıntılar olur?
 
Çözüm
Arkadaşlar buradan söyleyeyim belki benim gibi hediye göndermek yada almak isteyen olabilir. Şimdi 4 lü olan paketi alamadım maalesef. Çünkü almama izin vermedi anlamadım. Zaten alırken uyarı verdi. Sadece Türkiye bölgesinde ki hesaplara hediye edilebilir diye. Türk arkadaşlarım için sıkıntı yoktu ama japon arkadaşım için sıkıntı olacaktı. Sonra tek tek almaya karar verdim. İlk başta japon arkadaşıma hediye etmeye çalıştım izin vermedi. Başka bölgedeki kişilere hediye gönderemezsin dedi. Daha sonra Japonya'da ki Türk arkadaşıma denedim. Onu kabul etti. Hediye gönderdim ama bu seferde hediyeyi kütüphanesine ekleyemedi. Bu hediyeyi yalnızca Türkiye bölgesinde kütüphanene ekleyebilirsin dedi. Bende arkadaştan hesabını istedim ve kendi bilgisayarımdan hesaba girdim. Hediyeyi ben buradan kabul ettim ve kütüphaneye ekledim. Sonra hesaptan çıktım arkadaşım girdi oyunu indirdi bir sıkıntı çıkarmadı. Sonra dedik ki madem böyle oluyor japon arkadaştan hesabını istedik. Ben kendi bilgisayarımdan o Japon arkadaşın hesabına girdim. Oyunu Türk lirası üzerinden satın aldım. Oyun japon yeni üzerinden 500 yen civarıydı(yaklaşık 37 lira). Neyse aldıktan sonra hesaptan çıktım ve arkadaşıma girmesini söyledim. Girdi ve oyunu indirdi. Hiçbir sıkıntı çıkmadı. Sizde hediye göndermek ya da almak istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz. Tabi hesabınızı verecek kadar güveniyor musunuz orası size kalmış.
Bir sıkıntı çıkmaz benim de Japonya'da yaşayan japon arkadaşım vardı onunla oynuyordum onun bana benim ona gönderdiğim oyunlar oldu ama şu an nasıl olr bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı