Jawline topu işe yarıyor mu?

seroja

Decapat
Katılım
26 Mart 2022
Mesajlar
79
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu aralar jawline çene topu çok yayıldı. Şimdi bildiğim kadarıyla yağ oranın fazla ise bir ise pek yaramıyor ama az ise geliştiriyor yani en azından ben öyle biliyorum. Peki cidden bu işe yarıyor mu? Sadece merak ettim illa almak yok aklımda ama birkaç kişide gördüm de ondan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşe yaramıyor çünkü bu topları çiğnersen çenende o keskin hat yoksa bile oluşacağını iddia ediyor bu topu satan firmalar ama öyle bir şey yok. Senin çenende o keskin hat var mı yok mu öğrenmenin tek yolu da spor yapıp yağ oranını iyice düşürmek, yani sende o hat yoksa sonradan top çiğneyerek falan tekrar yapamazsın doğuştan gelen bir özellik bu.

Şu an boyun kilon kaç bilmiyorum ama yağ oranını şöyle %10 seviyesine kadar azaltıp yüzündeki yağlardan kurtul, eğer yüzünde zaten jawline varsa ortaya çıkar yağlar gidince.
 
2 falım sakızla çeneye şekil verebildim. Her sabah okula gitmeden önce 2 falım çiğniyorum, 2. teneffüs atıyorum çöpe. 1,5 ay gibi bir sürede keskinlik aldı. O toplara vereceğiniz parayla gidin sert sakızları çiğneyin daha çok işe yarar.
 
O topları bayağı araştırmıştım, uzun süreli kullanımda zarar veriyor çeneye. En iyi yöntem nedir diye soruyorsanız, birincisi yağ oranını düşürmek, ikincisi sakız çiğnemek (çok abartmayın, bu da çok kötü sonuçlar doğurabilir), üçüncüsü ise mewing yapmak. Hem doğru nefes almanızı hem çene şeklinizi iyileştirir.
 

Geri
Yukarı