JBL 500BT kulaklık alınır mı?

1 senedir kullanıyorum her yönüyle memnunum. Denildiği gibi kulak pedleri biraz küçük ama benim için çok sıkıntı değil. Ses kalitesi, şarjı her yönüyle harika kulaklık. Ama eğer daha ergonomik, daha rahat bir kulaklık bulabiliyorsanız onu almanızı tavsiye ederim.

Ses kalitesi öyle bir kulaklık içi yetersiz, ayrıca kulak kısmı çok küçük.

Malzemesi de çok kaliteli denemez. Arkadaşım kullanıyor, 7-8 ayda bir uzatma yerlerinden biri kırıldığı için yenisiyle değiştiriyor, hor kullanan biri de değil. 3 kere falan değiştirmiş olması lazım, geçen yine kırılmıştı.

Önerin için teşekkür ederim ama ergonomi ve taşınılabilirliği yok önerdiğini anker q10 modelinde spor yaparken kullanacağïm.
Spor için kullanacaksanız kulak içi spor kulaklıklara bakmanızı öneririm. Kulak üstü kulaklıkla sorun yaşarsınız.

Anker q10 modeli gerçekten iyiymiş kablolu desteği varmı var yazıyordu galiba.
Emin olun tecrübeliyim bu konuda phlips kulaklığım vardı sıkıntı olmuyordu.

Life q10 deme başka q10 bulamadım.

Anker soundcore life q10 modelini hepsiburadada indirimde 299 tlye aldım arkadaşlar gelince nasıl olduğunu paylaşacağım hepinize teşekkür ederim.

Evet life q10
Life q10 deme başka q10 bulamadım.
Q20 de son derece ergonomik aslında. Alabiliyorsan q20 al baya memnun kalırsın.
Anker soundcore life q10 modelini hepsiburadada indirimde 299 tlye aldım arkadaşlar gelince nasıl olduğunu paylaşacağım hepinize teşekkür ederim.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…