JBL 525BT satın almak mantıklı mıydı?

bthn21

Decapat
Daha fazla  
Sizce aldım ama pişman olur muyum? İade etmeli miyim? 250TL'lik kulaklıklarla aynı performansı mı verir? Sormak istedim. Mikrofonları genelde iyi olmuyor ama sesi nasıl? Oyunlarda pişman eder mi? Konfor da pişman eder mi? Ses performansı oyunlarda nasıl FPS veya düz oyunlarda ben ETS 2, ATS ve assetto gibi oyunlarda ses almak için ve genel kullanım amaçlı aldım. Siz ne dersiniz?

Sizce aldım ama pişman olur muyum? İade etmeli miyim? 250TL'lik kulaklıklarla aynı performansı mı verir? Sormak istedim. Mikrofonları genelde iyi olmuyor ama sesi nasıl? Oyunlarda pişman eder mi? Konfor da pişman eder mi? Ses performansı oyunlarda nasıl FPS veya düz oyunlarda ben ETS 2, ATS ve assetto gibi oyunlarda ses almak için ve genel kullanım amaçlı aldım. Siz ne dersiniz?

Bununla Bluetooth gecikmesi yüzünden verim alamazsın dışarıda falan kullanmayacaksan kötü tercih.

Bu tarz kulaklıklar günlük hayatta dışarıda kullanım için assetto veya ETS gibi oyunlar için pek sorun yaratmazda FPS için gecikme yüzünden zevk alamazsınız.

Eski kullandığınız kulaklığa ve kafa yanınıza göre değişen durumlar konfor kısmı. Genel kullanımda o kadar rahatsız edeceğini sanmıyorum. Hayırlı olsun. Gittiği yere kadar kullanın, almışsınız artık. Belki indirimlerle Soundcore Q21inc de kovalayabilirdiniz ama olsun.

Kral sağ ol şu anlık iade ettim ama hala gelmedi ürün geldiğinde açmadan iade edeceğim elimde Havit H2230D var o işimi görür ona da bir ses kartı lazım önerileriniz varsa alabilirim.

Bu tarz kulaklıklar günlük hayatta dışarıda kullanım için assetto veya ETS gibi oyunlar için pek sorun yaratmazda FPS için gecikme yüzünden zevk alamazsınız.

Gecikme varmış ondan iade ettim yukarıda dediğim gibi yapacağım.

Bununla Bluetooth gecikmesi yüzünden verim alamazsın dışarıda falan kullanmayacaksan kötü tercih.

Tamamdır sende sağ ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı