Elektronik JBL Quantum 350 1.799 TL

Güzel fiyat Fuxi H7 yerine daha mantıklı. 250 gram da gayet hafif bence 360 gram kulaklık kullanıyorum

Fuxi H7 falan direkt alınabilecek kulaklıklar değil bence, bütçe yükselt derdim. Ama artık bu varken bütçe yükseltmeye gerek yok. Ses seviyesi çok yüksek değil ama kaliteli sürücüsü var.

Fuxi H7 falan direkt alınabilecek kulaklıklar değil bence, bütçe yükselt derdim. Ama artık bu varken bütçe yükseltmeye gerek yok. Ses seviyesi çok yüksek değil ama kaliteli sürücüsü var.

Doğru diyorsunuz Fuxi H7 yerine daha mantıklı seçenekler var. Bu fiyata güzel oldu. 40mm sürücü çapı fiyatına göre normal daha iyisini bekleyemezdik zaten.

Doğru diyorsunuz Fuxi H7 yerine daha mantıklı seçenekler var. Bu fiyata güzel oldu. 40mm sürücü çapı fiyatına göre normal daha iyisini bekleyemezdik zaten.

Sürücü boyutundan çok kalitesi önemli, ama onu da geldiğinde göreceğiz ancak. Ve 50mmler çok ağır ve kaba olduğu için tercih etmedim şahsen.

Doğrudur hocam.

Geldi hocam, tabii çeşit çeşit EQ yaptım. Ve fiyatına göre performansını bayağı beğendim. Ses seviyesi müzikte yeterli. Fakat oyunda ses seviyesi düşüktü bayağı, onu da EQ ile çözdüm. Ses kasma odaklı kişiler zaten direkt bu bütçede kablosuz almasın. Müzik performansı basslar gayet iyi. Oyunda da yeterli seviyede, zaten kalan kısımlar mikrofon mesela çok çok iyi.

Güzel hocam ki zaten profesyonel olan daha farklı kulaklıklara yönelir. Güncel olarak çoğu kişinin işini görecektir. İndirim de bitmiş güle güle kullanın.

Arkadaşlar indirimi kaçırmış oldum ama şu an da 2000 liraya alınabiliyor, sizce tercih edilmeli mi? Arada bir CS oynuyorum sadece rekabetçi oyun olarak, o yüzden oyunlarda aşırı iyi bir kaliteye ihtiyacım yok, benim asıl aradığım konfor.

Alınır, şu an güncel olarak kullanıyorum. Konfor gayet iyi zaten hafif bir kulaklık. Sadece deri pedler terletebilir.

Anladım hocam, peki yazılımındaki ayarlarla oyun performansı iyi oluyor demişsiniz, rica etsem ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…