Emoversal
Decapat
Yaklaşık8 aydır kullanıyorum ciddi bir sorun yaşatmadı, yazlımı da oldukça kaliteli. Yalnız kulaklık biraz ağır onu göz önünde bulundurun.
Hocam ses kasma konusunda sıkıntı yaşadınız mı hiç?
Yaklaşık8 aydır kullanıyorum ciddi bir sorun yaşatmadı, yazlımı da oldukça kaliteli. Yalnız kulaklık biraz ağır onu göz önünde bulundurun.
Hocam pek fazla rekabetçi oyun deneyimim yok maalesef ancak oynadığım süre boyunca şikayet ettiğim bir durum olmadı. Rekabetçi shooterlar ile olan ilişkim arada bir gun game oynamak olduğundan pek güvenilir bir kaynak değilimdir.Hocam ses kasma konusunda sıkıntı yaşadınız mı hiç?
Anladım Hocam, Müzik olarak bassları ve tizleri nasıl sizce? EQ Ayarı yaptınız mıHocam pek fazla rekabetçi oyun deneyimim yok maalesef ancak oynadığım süre boyunca şikayet ettiğim bir durum olmadı. Rekabetçi shooterlar ile olan ilişkim arada bir gun game oynamak olduğundan pek güvenilir bir kaynak değilimdir.
Bass konusunda fena değil. Tizde de bir oyuncu kulaklığı ne kadar iyi olabilirse o kadar. Fazla iyi performans beklemenizi önermem.Anladım Hocam, Müzik olarak bassları ve tizleri nasıl sizce? EQ Ayarı yaptınız mı
Anladım hocam, müzik olarak bassları ve tizleri nasıl sizce? EQ ayarı yaptınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.