JBL T110 alınır mı?

Sennheiser CX80S 180TL. CX300S 400TL. KZ'nin bir sürüm kulaklığı var 100-300TL bandında. Bu mu ayrı dünyaların fiyatları? C100SI gibi saçma sapan kulaklıklara para bayacağıma gider KZ alırım en azından kulağım şenlenir. JBL'in T500'üne para vereceğime gider Anker Q10 alırım. JBL'in 600 liralık bir kulaklığına para vereceğime gider Sennheiser HD400S vs. alırım.
Kaliteyi tadan bilir. 3-5 marka okuyup fiyat okumak kaliteyi karalamaktır. Konu T110, ben bt versiyonundan bahsetmişim onun fiyatına kaliteli hiçbir ürün yok.
 
Kulaklığı yeni aldım. 2gün oldu. Kablosu, malzemesi sağlam duruyor. Bass düzeyi biraz daha baskın olmasını beklerdim. Mid ve tizler başa baş gidiyor basla. Ufak ekolayzır ayarıyla bası arttırdım. Bazı elemanlar sanki satış elemanı gibi belli markaları önerip duruyorlar. Jbl bence malzeme kalitesi olarak gayet iyi. Ses kalitesi de hoş. Bu fiyata bundan net ses ve yüksek bası olan varsa haber edin bilelim.
 
JBL genellikle kaliteli olduğu için değil popüler olduğu için tercih ediliyor. Ancak bu kulaklık uzun bir süreliğine "ideal" olarak kullanılabilecek bir kulaklık bence. Fakat ses sizin için tamamen önemliyse Aliexpress'te KZ veya TRN modellerine bakmanızı öneririm. Fakat ben sizin yerinizde olsam ve müzik benim için "acayip" önemli olmasa bu ürünü alır geçerdim. Kablosu sağlam değil bu arada, kullanırken dikkat edin. İki arkadaşımdan bir tanesi bunu üç kere aldı diğeri de bir kez aldı ve iki yıldır kullanıyor.
 
8 aydır kullanıyorum ses kalitesi tatmin edici bassları güzel fakat mikrofonu en ufak toz girince bile direkt bozulacak kadar hassas. Mikrofonu önemsemiyorum diyorsanız alınabilir.
 
Yaklaşık toplam 5 aydır kullandım, toplam dediğim 2 kere kullanabildim çünkü 2-3 ay sonra sol kulaklıktan ses gelmemeye başladı. Garantiye gönderdim 2 haftada yenisi geldi, 2. Kullanımımda daha dikkatli kullandım ama geçen hafta yine bozuldu. JBL T110 Müzik dinleme konusunda gerçekten çok kaliteli ve aldığına kesinlikle memnun olacakın, kulaklıktaki turuncu detaylar ise kulaklığın görümünü çok daha güzel hale getirdi. Fakat kablosu çok ince olduğu için hemen bozuluyor. Zaten 2 yıl garantisi var ve ben bozulduğunda yenisi için uğraşırım diyorsan alabilirsin. Kablo sorunu dışında o fiyata alınabilecek en iyi kulak içi kulaklık olabilir, mikrofonuda aynı şekilde gayet güzel ve kaliteli.
 
JBL T110 almayı planlıyorum. Müzik dinlemek için almayacağım, PUBG Mobile'de bana ses kastırtsın yeter. Bu kulaklık kaç yıl dayanır, kablosu kaliteli mi, bası iyi mi, bu sorulara cevabınız var mıdır?🤔
Çok güzel bence. Zamanında kullanmıştım. Hatta hala var evde ama nerede bulamıyorum.
 

Geri
Yukarı