JBL T500 240 TL!

Hepsiburada'da 250 TL zaten, çok büyük bir indirim yok. Ayrıca 250 TL ile daha iyi kulaklıklar alınabilir. Tronsmart Glary Alpha RGB Gaming Oyuncu Kulaklığı
Bunu almak daha mantıklı.

1612614588106.png

1612614595301.png

Bu kulaklıklarda bir benzerlik var ama bir türlü bulamadım 🤔.

Basma marka olduğunu herkes biliyor. Şu an havalı olmaya çalışmayın.

Havalı olmaya çalıştığımı kim çıkardı? İnsanların aklından geçenleri nasıl da okuyorsun :D. Marka basılan mal diyoruz şurdaa hemen celallenmenize gerek yok.

Marka basılan mal olduğunu herkesin bildiğinden bahsediyorum ben de.

Bunu nereden çıkardığınızı söylüyorum ben de. İnsanların ne düşündüğünü bilemezsin. Ona bakarsan bilgili insanlarda jd SSD alınmayacağını bilmiyor fakat bazıları bilmediğinden bu hataya düşüyor, bizim amacımız burada insanlara yardım etmek, öğretmek. Uzatılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum.

JBL gibi çöp bir seri alacağıma, KZ serisi kaliteli bir kulaklık alırım.
4-5 ay KZ EDX 1DD kullandım, aldıktan birkaç ay sonra sol tarafından az ses gelmeye başladı ve kablosu yıpranmaya başladı. Diğer kulaklıkları da da böyle midir bilmiyorum ama KZ EDX 1DD bana hiç iyi bir deneyim yaşatmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı