Hepsiburada'da 250 TL zaten, çok büyük bir indirim yok. Ayrıca 250 TL ile daha iyi kulaklıklar alınabilir. Tronsmart Glary Alpha RGB Gaming Oyuncu Kulaklığı
Bunu almak daha mantıklı.
Bu kulaklıklarda bir benzerlik var ama bir türlü bulamadım
Hepsiburada'da 250 TL zaten, çok büyük bir indirim yok. Ayrıca 250 TL ile daha iyi kulaklıklar alınabilir. Tronsmart Glary Alpha RGB Gaming Oyuncu Kulaklığı
Basma marka olduğunu herkes biliyor. Şu an havalı olmaya çalışmayın.Eki Görüntüle 868286
Eki Görüntüle 868287
Bu kulaklıklarda bir benzerlik var ama bir türlü bulamadım.
Basma marka olduğunu herkes biliyor. Şu an havalı olmaya çalışmayın.
İyi de JBL müzik içinHepsiburada'da 250 TL zaten, çok büyük bir indirim yok. Ayrıca 250 TL ile daha iyi kulaklıklar alınabilir. Tronsmart Glary Alpha RGB Gaming Oyuncu Kulaklığı
Marka basılan mal olduğunu herkesin bildiğinden bahsediyorum ben de.Marka basılan mal diyoruz şurdaa hemen celallenmenize gerek yok.
Müzik için de daha iyi kulaklıklar var.İyi de JBL müzik için![]()
JBL gibi çöp bir seri alacağıma, KZ serisi kaliteli bir kulaklık alırım.
Marka basılan mal olduğunu herkesin bildiğinden bahsediyorum ben de.
4-5 ay KZ EDX 1DD kullandım, aldıktan birkaç ay sonra sol tarafından az ses gelmeye başladı ve kablosu yıpranmaya başladı. Diğer kulaklıkları da da böyle midir bilmiyorum ama KZ EDX 1DD bana hiç iyi bir deneyim yaşatmadı.JBL gibi çöp bir seri alacağıma, KZ serisi kaliteli bir kulaklık alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.