Bu kulaklığı alalı 2 gün oldu. İlk gün pek belli olmasa da şimdi herhangi bir ses eylemi kullandığım zaman arkada çok hafif bir cızırtı sesi var. Bu sorunu çözebilir miyim ya da iade mi etmem gerekiyor?
Kulaklığın içindeki kabloların lehimleri çatlamış olabilir. Ben Philips kulak üstü kulaklıkta aynısı yaşamıştım, lehimleri tazeleyince düzelmişti. Bence siz garantiye başvurun. Nereden almıştınız bir de?
Kronik sorun o bende de aynı modelin mavisi var çok çok nadir de olsa arada cızırtı gelip gidiyor sonra düzeliyor o soruna yapabileceğiniz bir şey yok o modelde kronik sorun herkeste var o sorun.
O kulaklıkta olması düzeltilemeyecek anlamına gelmez. Hiç değilse bunu çözmeye çalışmamayı geçtim bunu kabullenmek garip bir şey. Benim malımda olsa ben sonuna kadar çözüm arardım. Hiç değilse garantiden başka bir kulaklıkta değiştirmeyi isteyebilir. Sonuç olarak dediğinize göre kronik sorunlu.Yukarıda da yazdığım gibi o model kulaklıkta o sorun herkeste var neredeyse. 3 hafta da bir de olsa o sorun olur 5dk cızırdar sonra geçer.
O kulaklıkta olması düzeltilemeyecek anlamına gelmez. Hiç değilse bunu çözmeye çalışmamayı geçtim bunu kabullenmek garip bir şey. Benim malımda olsa ben sonuna kadar çözüm arardım. Hiç değilse garantiden başka bir kulaklıkta değiştirmeyi isteyebilir. Sonuç olarak dediğinize göre kronik sorunlu.
Başka model bir kulaklığa geçer demek istemiştim yanlış anlamışsınız. Artı olarak ya lehimlerden ya da BT modülündendir o ses. Ki böyle şeyler muhtemeldir ama dediğim şey şu madem rahatsız ediyor çözüm yollarına baksın. Kabullenmek yerine çözüm aramak bence daha mantıklıdır. En kötü yine kullanır.Bahsetmek istediğim şu 1 kamyon dolusu o kulaklıktan alsa 100 ürünün 99'undan o sorun olacak. Ama biri çok nadir 5dklık gelir gider benim ki gibi bazılarında da her gün olabilir tüm parçalarını da değiştirtse yine de sorun düzelmez.
Başka model bir kulaklığa geçer demek istemiştim yanlış anlamışsınız. Artı olarak ya lehimlerden ya da BT modülündendir o ses. Ki böyle şeyler muhtemeldir ama dediğim şey şu madem rahatsız ediyor çözüm yollarına baksın. Kabullenmek yerine çözüm aramak bence daha mantıklıdır. En kötü yine kullanır.
Bir hafta daha kullanacağım devam ederse iade edip başka bir şey almayı düşünüyorum.Yukarıda da yazdım tekrar yazıyorum sorunun çözümü yeni kulaklık almadıkça yok. Eğer bende ki gibi ayda bir kez çok nadir 3-5dkli ğine olacaksa kullansın gayet güzel kulaklık ama yeni almış olmasına rağmen rahatsız edici düzeyde ise iade etsin daha iade etme şansı var. Lehimlerle de pek bir alakası yok o olayın. Eğer bendeki gibi çok nadirse kullansın çünkü bass kalitesi, ses kalitesi vs çok kaliteli kulaklık sadece o kronik sıkıntısı var. Ama çok sık cızırdıyorsa kesinlikle iade etmeli yukarıda da yazdığım gibi tüm parçaları da değiştirse o sorun düzelmez ayrıca cızırdama sorunu genellikle laptoplarda oluyor Windows'un sürücülerinden de olabilir.
Bu kulaklığı alalı 2 gün oldu. İlk gün pek belli olmasa da şimdi herhangi bir ses eylemi kullandığım zaman arkada çok hafif bir cızırtı sesi var. Bu sorunu çözebilir miyim ya da iade mi etmem gerekiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.