Anker hakkında bilgim yok ama tek bildiğim şey JBL alınmayacağı.
Başlıkta yazan 2 kulaklıktan birini alacağım, hangisini tercih etmeliyim? Bütçem ikisine de yetiyor.
Şu anda T700BBT kullanıyorum ve yenisini almak için bi mağazaya bakınayım dedim. Yanında Anker de duruyordu o yüzden kararsız kaldım değiştirmeli miyim diye.Düşük bütçeli JBL kötü.
Benim için sorun yok. Etiketleyin sevinirim.
Bütçe verin önereyim. 700BT hakkında bilgim yok. Life 2 Neo Q10'a çok benzer olduğunu hatırlıyorum ama onu da denemedim maalesef.
Neden?Anker hakkında bilgim yok ama tek bildiğim şey JBL alınmayacağı.
Şu anda T700bbt kullanıyorum ve yenisini almak için bir mağazaya bakınayım dedim. Yanında Anker de duruyordu o yüzden kararsız kaldım değiştirmeli miyim diye.
Neden?
Benim için önemli olan şey ses kalitesi. Hangisi bu konuda daha iyiyse onu tercih ederim.Hocam kendi deneyimim yok şahsen ama her yerde kalitesiz olduğunu bağıra bağıra duyuyoruz daha geçen hafta mı ne bir arkadaş konu açmıştı bozulan JBL'si ile ilgili bulursam atarım.
JBL 110BT kulaklık 1 ay bile geçmeden bozuldu
Bir mağzadan JBL 110BT adlı bir kulaklık aldım en iyi şekilde kullandım kablolarını hiç kırıştırmadım ama herkesin en az 1-2 yıl kullandığı kulaklık bende daha 1 ay bile geçmeden bozuldu. Kulaklığın diğer tekinden az ses geliyor. Acaba sorun yazılımsal olabilir mi? Nasıl anlayabilirim?www.technopat.net
Benim için önemli olan şey ses kalitesi. Hangisi bu konuda daha iyiyse onu tercih ederim.
Markasına bakmadan ses kalitesi hakkında bir bilgin var mı? Fiyat farkı mağazada olmasa da internette çok fazla çünkü.Siz bilirsiniz hocam ama tavsiyem JBL gibi bir markaya para vermemeniz.
Markasına bakmadan ses kalitesi hakkında bir bilgin var mı? Fiyat farkı mağazada olmasa da internette çok fazla çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.