JBL T700BT vs Anker Life Neo 2

Prelax

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dell G15 5515 Ryzen Edition
Başlıkta yazan 2 kulaklıktan birini alacağım, hangisini tercih etmeliyim? Bütçem ikisine de yetiyor.

@Mansion

Sizi etiketlemekten hiç sıkılmayacağım bu konulara :D

JBL olan bariz iki katı kadar falan fiyata sahip neredeyse Anker'den. Fiyat farkına değer mi birazdan @Mansion gelirse anlarız :D

Anker hakkında bilgim yok ama tek bildiğim şey JBL alınmayacağı.

Düşük bütçeli JBL kötü.

@Mansion

Sizi etiketlemekten hiç sıkılmayacağım bu konulara :D

JBL olan bariz iki katı kadar falan fiyata sahip neredeyse Anker'den. Fiyat farkına değer mi birazdan @Mansion gelirse anlarız :D

Benim için sorun yok. Etiketleyin sevinirim. :)

Başlıkta yazan 2 kulaklıktan birini alacağım, hangisini tercih etmeliyim? Bütçem ikisine de yetiyor.

Bütçe verin önereyim. 700BT hakkında bilgim yok. Life 2 Neo Q10'a çok benzer olduğunu hatırlıyorum ama onu da denemedim maalesef.

Düşük bütçeli JBL kötü.

Benim için sorun yok. Etiketleyin sevinirim. :)

Bütçe verin önereyim. 700BT hakkında bilgim yok. Life 2 Neo Q10'a çok benzer olduğunu hatırlıyorum ama onu da denemedim maalesef.
Şu anda T700BBT kullanıyorum ve yenisini almak için bi mağazaya bakınayım dedim. Yanında Anker de duruyordu o yüzden kararsız kaldım değiştirmeli miyim diye.
Anker hakkında bilgim yok ama tek bildiğim şey JBL alınmayacağı.
Neden?

Şu anda T700bbt kullanıyorum ve yenisini almak için bir mağazaya bakınayım dedim. Yanında Anker de duruyordu o yüzden kararsız kaldım değiştirmeli miyim diye.

Neden?

Hocam kendi deneyimim yok şahsen ama her yerde kalitesiz olduğunu bağıra bağıra duyuyoruz daha geçen hafta mı ne bir arkadaş konu açmıştı bozulan JBL'si ile ilgili bulursam atarım.

Hocam kendi deneyimim yok şahsen ama her yerde kalitesiz olduğunu bağıra bağıra duyuyoruz daha geçen hafta mı ne bir arkadaş konu açmıştı bozulan JBL'si ile ilgili bulursam atarım.
Benim için önemli olan şey ses kalitesi. Hangisi bu konuda daha iyiyse onu tercih ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı