Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 22 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum diğer sitelerde biraz pahalı burada çok uygun fiyatı. Ürünün ses kalitesi nasıldır sizce? Not: Siteden daha önce alışveriş yapmıştım. https://acadebi.com/pages/urun.php?store=solidstar&urun_id=4851
Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum diğer sitelerde biraz pahalı burada çok uygun fiyatı. Ürünün ses kalitesi nasıldır sizce? Not: Siteden daha önce alışveriş yapmıştım. https://acadebi.com/pages/urun.php?store=solidstar&urun_id=4851
U unchine Centipat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #2 Ses kalitesi güzel kulakda biraz rahatsız ediyor onun dışında normla bir kulaklık fakat bu sitedeki ürünler kötü olabilir farklı sitelerede bakınız.
Ses kalitesi güzel kulakda biraz rahatsız ediyor onun dışında normla bir kulaklık fakat bu sitedeki ürünler kötü olabilir farklı sitelerede bakınız.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 22 Haziran 2021 #3 unchine dedi: Ses kalitesi güzel kulakda biraz rahatsız ediyor onun dışında normla bir kulaklık fakat bu sitedeki ürünler kötü olabilir farklı sitelerede bakınız. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim. Fakat site ile ilgili daha önce yaptığım alışverişlerde hiç sorun yaşamadım hatta diş macunu sipariş vermiştim bugün geldi
unchine dedi: Ses kalitesi güzel kulakda biraz rahatsız ediyor onun dışında normla bir kulaklık fakat bu sitedeki ürünler kötü olabilir farklı sitelerede bakınız. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim. Fakat site ile ilgili daha önce yaptığım alışverişlerde hiç sorun yaşamadım hatta diş macunu sipariş vermiştim bugün geldi
Ryukly Picopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 491 Çözümler 3 22 Haziran 2021 #4 Muhtemelen imitasyon ürün. Orijinali kaliteli ve güzeldir.
U unchine Centipat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #5 Silinen üye dedi: Bilgi için teşekkür ederim. Fakat site ile ilgili daha önce yaptığım alışverişlerde hiç sorun yaşamadım hatta diş macunu sipariş vermiştim bugün geldi Genişletmek için tıkla... Site hakkında değil de ürün kalitesine pek güvenemiyorum.
Silinen üye dedi: Bilgi için teşekkür ederim. Fakat site ile ilgili daha önce yaptığım alışverişlerde hiç sorun yaşamadım hatta diş macunu sipariş vermiştim bugün geldi Genişletmek için tıkla... Site hakkında değil de ürün kalitesine pek güvenemiyorum.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 22 Haziran 2021 #6 unchine dedi: Site hakkında değil de ürün kalitesine pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ürünü site üretmiyor ondan dedim JBL hakkında diyorsanız onu ben de bilmiyorum o yüzden sordum.
unchine dedi: Site hakkında değil de ürün kalitesine pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ürünü site üretmiyor ondan dedim JBL hakkında diyorsanız onu ben de bilmiyorum o yüzden sordum.
U unchine Centipat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #7 Silinen üye dedi: Ürünü site üretmiyor ondan dedim JBL hakkında diyorsanız onu ben de bilmiyorum o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Ürünleri çakma olabilir.
Silinen üye dedi: Ürünü site üretmiyor ondan dedim JBL hakkında diyorsanız onu ben de bilmiyorum o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Ürünleri çakma olabilir.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 23 Haziran 2021 #8 JBL Tune T220 TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz Fiyatı JBL Tune T220 TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
JBL Tune T220 TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz Fiyatı JBL Tune T220 TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 23 Haziran 2021 #9 Conficker Belasi dedi: JBL Tune T220 TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz Fiyatı JBL Tune T220 TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Eki Görüntüle 1079007 Genişletmek için tıkla... Evet arada bayağı fark var ama çakma olduğunu sanmıyorum.
Conficker Belasi dedi: JBL Tune T220 TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz Fiyatı JBL Tune T220 TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Eki Görüntüle 1079007 Genişletmek için tıkla... Evet arada bayağı fark var ama çakma olduğunu sanmıyorum.
U unchine Centipat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #10 Silinen üye dedi: Evet arada bayağı fark var ama çakma olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden hocam site aile yakınınızın mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2021
Silinen üye dedi: Evet arada bayağı fark var ama çakma olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden hocam site aile yakınınızın mı?