Elektronik JBL Tune Flex NC Ghost Siyah TWS kulaklık Amazon Prime ile 1.829 TL

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Amazon Yıl Sonu Fırsatları ile indirime girmiş bir ürün. Suya ve tere karşı dayanıklı yapısı var.

En önemli özelliği ise sesi neredeyse kayıpsız verebiliyor. Ektra olarak 4 ayrı mikrofonla geliyor.
Son olarak pil ömrü ortlama 32 saat dayanıyor.

Bütçesi olanlar için güzel bir ürün. JBL zaten kaliteli bir ses sistemi üreticisi marka.

JBL'i harman kardon satın aldı artık çok daha iyi kulaklıklar üretiyor. Marka artık JBL harman olarak geçiyor.

Karşılaştırmamı yanlış anlamışsınız, JBL kalitesiz demedim ancak onun fiyatına sayacağım markalardan çok daha kuvvetli kulaklıklar alınabilir. Bunun yerine JBL olduğu için otomatik daha iyi varsayılıyor.
Tozo, KZ, Soundpeats, Anker, doqaus gibi markaların kulaklıklarında ki F/P oranını gördükçe JBL tercih edenlere üzülüyorum. Yanlış anlamayın ama dediğim gibi marka parası ödüyorsunuz. Buraya birkaç link bırakırdım ama ufak bir araştırmayla farkı kendinizde görebilirsiniz. 3 kuruş fazla veririm JBL alırım diyenlere tabii eyvallah.

Karşılaştırmamı yanlış anlamışsınız, JBL kalitesiz demedim ancak onun fiyatına sayacağım markalardan çok daha kuvvetli kulaklıklar alınabilir. Bunun yerine JBL olduğu için otomatik daha iyi varsayılıyor.
Tozo, KZ, Soundpeats, Anker, doqaus gibi markaların kulaklıklarında ki F/P oranını gördükçe JBL tercih edenlere üzülüyorum. Yanlış anlamayın ama dediğim gibi marka parası ödüyorsunuz. Buraya birkaç link bırakırdım ama ufak bir araştırmayla farkı kendinizde görebilirsiniz. 3 kuruş fazla veririm JBL alırım diyenlere tabii eyvallah.
Bir de link bıraksaydın çok iyi olurdu.

Bu sıradan bir kulaklık değil ki hem silikonlu hem silikonsuz kullanılabilen, ANC desteği olan bir kulaklık. Varsa böyle başka gönderin karşılaştıralım...

Bu sıradan bir kulaklık değil ki hem silikonlu hem silikonsuz kullanılabilen, ANC desteği olan bir kulaklık. Varsa böyle başka gönderin karşılaştıralım...
Hocam bahsettikleriniz sıradışı özellikler olsa gönderme zahmetinde bulunacağım. Söylediğim markalara amazon üzerinden bakarsanız kendinizde görürsünüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı