JBL Tunes 510 BT'de ses dalgalanıyor

Artabora

Hectopat
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Birkaç gün önce sipariş ettiğim JBL tunes 510 BT marka kulaklık bugün elime ulaştı. Ancak bir sorunum var. Cihazı laptopa taktıp sesi test ettiğimde sürekli olarak dalgalanmalar yaşıyorum. Ses sürekli gidip geliyor. Gelince şarj da etmiştim ama olmadı. Kullandığım laptop ASUS X556UF modeli. 2016 yazında almıştım. Cihazda Bluetooth 4.0 yüklü. Kulaklık ise 5.0 destekli. Acaba bundan mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Ek olarak video izlerken de ses dalgalanmasına ek görüntüde de ufak takılmalar oluyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Birkaç gün önce sipariş ettiğim JBL tunes 510 BT marka kulaklık bugün elime ulaştı. Ancak bir sorunum var. Cihazı laptopa taktıp sesi test ettiğimde sürekli olarak dalgalanmalar yaşıyorum. Ses sürekli gidip geliyor. Gelince şarj da etmiştim ama olmadı. Kullandığım laptop ASUS X556UF modeli. 2016 yazında almıştım. Cihazda Bluetooth 4.0 yüklü. Kulaklık ise 5.0 destekli. Acaba bundan mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Ek olarak video izlerken de ses dalgalanmasına ek görüntüde de ufak takılmalar oluyor.

500 serisinde kronik sorun zaten bu 500 510 560 hepsinin içindeki kart aynı. PC de fazla kulaklık kullanıyorsan onu iade edip başka bir kulaklık bakmanı tavsiye ederim.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı