Jdownloader 2 ile yakalayıcıdan sadece bir dosya indirmek

• Konuyu başlatan Mugen_
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 4.337

Mugen_

Kilopat
Jdownloader iyi güzel de, ben bariz bir şeyi kaçırıyorum galiba. Atıyorum bir linki kopyalıyoruz ve jdownloader 5-6 dosya buluyor o linkten. Sadece birini indirmenin kolay bir yolu var mı? Şu ana kadar bulabildiğim tek yok diğerlerini silmek, ama bana gereksiz derecede saçma geliyor.

Bağlantı yakalayıcı kısmında dosya türleri var, oradan filtreleme yapabilirsin. Diğer seçenek, indirmek istediğine sağ tıklayıp indirmeyi başlatmak.
İndirmek istediğime sağ tıklayınca "hepsini indir" seçeneği çıkıyor bir tek. Ben bir şeyi kaçırıyorum herhalde hissini veren de bu zaten.

@Mugen_ ayarlara girdikten sonra resimdeki işlemleri yapıp uygulamayı deneyin bakalım. Sağ tık menüsünden o seçeneği kaldırmış olma ihtimaliniz var gibi duruyor.

1633701096997.png

1633701146134.png

@Mugen_ ayarlara girdikten sonra resimdeki işlemleri yapıp uygulamayı deneyin bakalım. Sağ tık menüsünden o seçeneği kaldırmış olma ihtimaliniz var gibi duruyor.
Hocam ben şimdi hatırladım asıl sıkıntıyı. Aklımda tek dosya indiremiyorum diye kalmış ama o değildi. (aradan biraz zaman geçti kafam gitmiş :) Sıkıntı 5 bağlantıdan 2 tanesini indirdiysem diğer 3 tanesinin grabber'de kalmasıydı. Gidip elle siliyordum ortalık çok karışmasın diye.

Acaba bunun bildiğin bir yolu var mı?

Onun için dediğim filtreleme sistemini kullanabilirsin ama yine elle temizlemen gerekir. Diğer seçenek olarak da sitelere göre istediğin dosyayı yakalama seçeneklerini yapılandırabiliyorsun ama o konuda bilgim pek yok. Program fazla detaylı, lazım olan ayarı kurcalamak gerekiyor 😃

Onun için dediğim filtreleme sistemini kullanabilirsin ama yine elle temizlemen gerekir. Diğer seçenek olarak da sitelere göre istediğin dosyayı yakalama seçeneklerini yapılandırabiliyorsun ama o konuda bilgim pek yok. Program fazla detaylı, lazım olan ayarı kurcalamak gerekiyor 😃
Teşekkür ettim, biraz kurcalayıp orada burada sorarım artık, şansa :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı