Jean Paul Gaultier Le Male Elixir kör alışa uygun mudur?

beraaaat.t7

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar kışa daha çok olsa da bu parfümü erkenden almayı düşünüyorum. İlk sorum kör alışa uygun mudur? Tatlı kokuları daha önce de kullandım notalara bakınca da sevecekmişim gibi hissediyorum. İkinci sorum muadil olarak 2 marka var aklımda birincisi emre geldi. Daha önce de parfüm almıştım emre geldiden ve memnun kaldım. Ancak bu parfümü mfynin daha iyi yaptığı söyleniyor. Veya Esenyurt'ta deneyebileceğim yer varsa onu da yazarsanız sevinirim.

Jean Paul Gaultier Le Male Elixir için direkt almanızı tavsiye etmem farklı bir koku. Kötü değil ama bir tık farklı şahsen hoşuma gitmişti ama o dönem jpg paradise garden da vardı o onu aldım. elixirde aklımda kaldı ama siz yine de Boynere gidip test edin öyle alın.

Jean Paul Gaultier Le Male Elixir için direkt almanızı tavsiye etmem farklı bir koku. Kötü değil ama bir tık farklı şahsen hoşuma gitmişti ama o dönem jpg paradise garden da vardı o onu aldım. elixirde aklımda kaldı ama siz yine de Boynere gidip test edin öyle alın.
Her boynerde var mıdır peki?

Nane kokusu ile açılıyor sonrasında vanilyalı dondurma ve bal kokusu yerini alıyor ben bu kokuları aldım orijinal parfümde. Öncelikle hiçbir parfüm bana göre kör alışa uygun değil fakat şunu belirtmek lazım JPG parfümlerinin hepsi genel beğeni parfümüdür yani insaların büyük çoğunluğu bu kokuları sever. Yine de imkaniniz varsa koklayıp öyle alın.

Bu arada yaz geliyorken hatta gelmişken böyle kışlık bir parfüm almak pek mantıklı değil belirtmek istedim.

Büyük boynerlerde vardır büyük ihtimalle, İst cevahirde vardı ki cevahir boynerin bir katı sadece kozmetik.
Sadece boyner olarak bakma, Sephora ve sevil de satıyor onları görürsende girip sorarsın

Nane kokusu ile açılıyor sonrasında vanilyalı dondurma ve bal kokusu yerini alıyor ben bu kokuları aldım orijinal parfümde. Öncelikle hiçbir parfüm bana göre kör alışa uygun değil fakat şunu belirtmek lazım JPG parfümlerinin hepsi genel beğeni parfümüdür yani insaların büyük çoğunluğu bu kokuları sever. Yine de imkaniniz varsa koklayıp öyle alın.

Bu arada yaz geliyorken hatta gelmişken böyle kışlık bir parfüm almak pek mantıklı değil belirtmek istedim.
Tamam Esenyurt civarı bulabilirsem deneyeceğim.

Muadil alacağım için kışa kadar iyice demlensin koku otursun diye erken alıyorum. Elimde yazlık JPG Paradise Garden var onu kullanıyorum şuan.

Büyük boynerlerde vardır büyük ihtimalle, İst cevahirde vardı ki cevahir boynerin bir katı sadece kozmetik.
Sadece boyner olarak bakma, Sephora ve sevil de satıyor onları görür
Tamam boş bir gününde iyice bakınacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı