Jelatinsiz ve bandrolsüz ürün iade edilmeli mi?

PiyazBey

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kasım indirimlerinden yetkili satıcı olarak gözüken creature Games Store'dan indirimde iken Corsair H100 RGB 240'lık sıvı soğutma aldım ancak gelen kargoda jelatin bulunmuyor. Ayrıca kutu daha önce açılmış gibi gözükmekte. Daha önceden tamir görmüş olma ihtimali veya kullanılıp iade edilmiş olma ihtimali var mı soğutucunun nasıl bilebilirim? Açıklamasında tanıtımı dışında bir şey yazmıyordu. Türkiye'den alan bir kişinin kutu açılış videosunda başlangıçta jelatinden çıkartıyor. Bende ise dümdüz kutu ve plastik yapışkan bir bant geldi. İçerisine baktığımda pompanın termal macunun etrafında el izleri vardı. Fabrika çıkışlı hata olacağını sanmıyorum. Ne yapmalıyım? Ürünü iade etmeli miyim?
Kutu açılış videosunda bu şekilde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Orta IMG_0178.jpeg
    Orta IMG_0178.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Orta IMG_0179.jpeg
    Orta IMG_0179.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 28
  • Orta IMG_0182.jpeg
    Orta IMG_0182.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 28
  • Orta IMG_0183.jpeg
    Orta IMG_0183.jpeg
    77,4 KB · Görüntüleme: 26
  • Orta IMG_0184.jpeg
    Orta IMG_0184.jpeg
    75,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal iade edilen üründür. Şimdi iade ederseniz bu fiyata mağazalarda bulabiliyor musunuz ona bakın bence. Eğer arada çok fazla fiyat farkı oynuyorsa ve ürün de sağlamsa kullanın gitsin, bir sorun olmaz. Fakat mağazalar ile arasında çok oynamıyorsa iade edip mağazadan alabilirsiniz.

2800'e almıştım. En uygunu şu anda 3300TL. Eski sıvı soğutucumun pompası arıza yapmıştı. Bu da tamir görüp satılıyor olabilir mi peki? Bundan korkuyorum, ileride sorun çıkarmasını istemem.

2800'e almıştım. En uygunu şu anda 3300TL. Eski sıvı soğutucumun pompası arıza yapmıştı. Bu da tamir görüp satılıyor olabilir mi peki? Bundan korkuyorum, ileride sorun çıkarmasını istemem.
Tamir görmüş mü bilemiyorum ama mantık yürütüyorum eğer bu tamir görmüş olsaydı orada ne parmak izi ne de jelatinsiz yollarlardı diye düşünüyorum. Sonuçta yetkili servise bir daha satılacak diye gidiyor. O yüzden bence tamir görmüş ürün olma ihtimali bence düşük fiyat farkı da varmış bence bir sorun yoksa ve sağına soluna da iyi bakın bir problem yoksa bence kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı