2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 6 Şubat 2021 #11 Huluxsi dedi: O kim? Hem daha net çekemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bana Japonca öğrenmem konusunda çok yardımcı olan birisi. N2 Japonca biliyor. Azıcık uzaklaştırırsanız daha net olur. Kanji'yi böyle okumak çok zor.
Huluxsi dedi: O kim? Hem daha net çekemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bana Japonca öğrenmem konusunda çok yardımcı olan birisi. N2 Japonca biliyor. Azıcık uzaklaştırırsanız daha net olur. Kanji'yi böyle okumak çok zor.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Şubat 2021 #12 MisakiTaro dedi: N2 Japonca biliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o nasıl oluyor? A B C'yı duymuştum ama bunu ilk defa duydum.
MisakiTaro dedi: N2 Japonca biliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o nasıl oluyor? A B C'yı duymuştum ama bunu ilk defa duydum.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 7 Şubat 2021 #13 BerxY dedi: Hocam o nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Japonca seviyeleri N1-N2-N3-N4-N5 şekilde. Bu arada mesajıma bakmadı. İşleri çok yoğun uzun zamandır bir ara arayayım.
BerxY dedi: Hocam o nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Japonca seviyeleri N1-N2-N3-N4-N5 şekilde. Bu arada mesajıma bakmadı. İşleri çok yoğun uzun zamandır bir ara arayayım.
Eurus. Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 216 Çözümler 1 7 Şubat 2021 #14 teknoman dedi: Çin’de yaşayan bir kölenin yardım istediği bir yazısı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bende "Trabzonlu müteahhitten her türlü kelepir ev, arsa, plaza" diye okudum
teknoman dedi: Çin’de yaşayan bir kölenin yardım istediği bir yazısı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bende "Trabzonlu müteahhitten her türlü kelepir ev, arsa, plaza" diye okudum