Jhon Duran Fenerbahçe'de

Arabistan da zor olmuştur ya.

Hani 1 sezonda 20 gol atmamıştı? Bilmeden konuşuyorsun. Ek olarak geçen sezonun yarısını Premier Lig'de yarısını Arabistan'da oynadı, yani attığı gollerin hepsini Arabistan'da atmadı. Yine de evet, Arabistan'da bu istatistiği yapmak geçen sezon Süper Lig'de attığı gollerin yarısını penaltıdan atan forvetinizin yaptığı istatistikten daha zor. Üstelik bu adam daha 21 yaşında.

Arabistan da zor olmuştur ya.

5 buyuk ligde yasi 30'dan genc olup bir sorunu olmayan ve 20+ gol katkisi yapan herhangi bir forveti 30'dan asagi alman mumkun degil o da oyuncuyu ikna edebilirsen. 38 yasindaki Dzeko 71 macta 45, begenilmeyen En Nesyri 34 macta 26 gol katkisi yapti bu ligde. Fizigin biraz iyi, biraz da beynin gol atmaya basiyorsa bu ligde cok rahat senede 25 gol katkisini geciyorsun zaten.

20 golü geçsin "gerçek şampiyon" ilan edelim sizi.

Ligin içinden geçmeye geliyor. Bu adam bu sezon kendisine balon diyenlere kendini kanıtlayacak. Yaşı gereği amatörlükleri olabileceğinden şüpheliyim sadece. Onun dışında ise Fenerbahçe’de uzun süredir istediğim, genç yetenek tip futbolculardan. Skills videolarını izlemeye başladık.

Fenerbahçe'ye büyük maçlarda ve ihtiyaç olduğu anda sahneye çıkacak topçular lazım, öyle 3-0 öndeyken dördüncü golü atıp ben forvetim diye dolaşacak futbolcular değil. Derbi maçlarında susan, berabere kaldığı maçlarda 1 gol atıp takımı ipten alamayacak oyunculara ihtiyaç yok. Bu arkadaşı izlemedim fakat tamamdır dediğim tek şey yaşı oldu, kendini kanıtlamak isteyeceği, azmedeceği yaşta. Yeteneği hakkında bir fikrim yok ama Fenerbahçe'nin azmeden, savaşan, aidiyet gösteren futbolculara ihtiyacı var. Bu arkadaşta Arabistan'ı bırakıp Fenerbahçe'ye geldiyse bunu yapmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…