Jilet İle Traş Olan Birisi İçin Sinek Kaydı Gibi Alan Ucuz Traş Makinesi Önerisi

Makaleler
1
Yaklaşık 1 senedir Gilette Mach 3 ile traş olmaktayım. Artık traş makinesi kullanmak istiyorum. Ucuza sinek kaydı gibi alan traş makinesi önerilerinizi bekliyorum.

Bende onu kullanıyorum. Ama benimki Turbo olanı. Bir fark var mı bilmiyorum. 5-6 ay oldu alalı, her hafta sonu olurum, hala başlığı değiştirmedim. Sen ne kadarda bir başlık değiştirirdin? Soruna soru ile cevap verdim kusura bakma.

Dostum bende her pazar traş oluyorum. 8 traş felan çıkartıyor. Başlıklar çok pahalı.

Bu konulardan fazla anlayan biri değilim ama normal saç kesmek için kullanılan makineler sakalları tam almıyor.

Bu tarz ürünler sakalı tam kapsamlı bir şekilde sinekkaydı diye tabir ettiğin gibi alıyor diye biliyorum ama bu tarz bir ürün kullanmadım.

Kaliteli bir marka ve şu an indirimde. Braun 3 Serisi Tıraş ve Şekillendirme Makinesi 3000 BT Fiyatı

Makine önerisi istemişsin ama bunu bir düşün diyerek öneri yapacağım.
Gün içinde çok geçmeden sakalı tekrar çıkan biriyim bu bıçaklara geçtim Ürünün genel ismi aklıma gelmese de şunları tavsiye ederim, sahiden daha uygun ve sinek kaydı traşı tam olarak yapıyor yani ustura traşı gibi. Wilkinson Sword Klasik Tıraş Bıçağı Makinesi ve 5 Yedek Bıçak - Tıraş Sepetim
Geleneksel traşa geçmek en iyisi ve en uygunu.

CVS Razor kullanıyorum 65 tl fiyatı var memnunum.

Braun 330s-4 kullanıyorum 5 yıl olacak. Bir başlık değiştirmem gerekiyor gibi yakın sürede. Hala alıyor ama biraz uğraştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…