Jilet mi Tıraş Makinesi mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17
Meslek
Grafik Tasarım
Selamlar,
Öyle büyük bir alışkanlığım ya da zorunluluğum yok ama 2-3 günde 1 olacak şekilde tıraş olmak istiyorum.
Daha önceden jilet kullandım. Bic'in Flex 3 Hybrid modelini kullandım. Alırsam eminim bunu alırım ama sürekli jilete para vermek garip geliyor.
Şu an basit bir sakal düzeltme makinesi ile tıraş oluyorum. Basit dememin sebebi ürünün kötü olması. Çok rahat kesemiyorum ve jilet gibi 2-3 kere üstünden geçmem gerekiyor. İşin kötü yanı boynumda bazı noktaları alamıyor...

Alacaksam 200 lira bandında bir tıraş makinesi alacağım ya da Bic'in jiletini alacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Selamlar,
Öyle büyük bir alışkanlığım ya da zorunluluğum yok ama 2-3 günde 1 olacak şekilde tıraş olmak istiyorum.
Daha önceden jilet kullandım. Bic'in Flex 3 Hybrid modelini kullandım. Alırsam eminim bunu alırım ama sürekli jilete para vermek garip geliyor.
Şu an basit bir sakal düzeltme makinesi ile tıraş oluyorum. Basit dememin sebebi ürünün kötü olması. Çok rahat kesemiyorum ve jilet gibi 2-3 kere üstünden geçmem gerekiyor. İşin kötü yanı boynumda bazı noktaları alamıyor...

Alacaksam 200 lira bandında bir tıraş makinesi alacağım ya da Bic'in jiletini alacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Bic jilet almayın gidip bir guzel gillete mach3 veya fushion alın.

Tıraş makinesi sıfır kesmez buna dikkat edin zaten bütçe az o yüzden bence jilet alın. Ama makine olarak OneBlade bütçeye uygun ve kaliteli duruyor.

Cilde ve killarin cikis yonune gore degisiyor makinenin performansi. Bende hic ise yaramiyor ama ayni makine babamda sifira yakin kesiyor. Ben muyaw in da onerdigi mach3 kullaniyorum. Bicaklari orjinal oldugu surece cok guzel kesiyor ve uzun sure dayaniyor (yumusak sakalim).

Hocam tavsiye ederim. Bizde farklı bir modeli var. Yorumlar olumlu. İhtiyacınızı karşılar. Jilet işi dert. Sonuçta asker traşı olmucaz. Zaten ben askerde bıkmıştım.
Powertec TR 658 sakal tıraş makinesi vücut kılı tıraş makinası 189, 99 TL yerine 102, 85 TL.
.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı