Semo0 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 Telefonda ekran dönünce vs. dönüyor bazı oyunlarda da ekranı sağa sola yatırarak dönebiliyorum ama PUBG'de çalışmıyor. Bunun nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
Telefonda ekran dönünce vs. dönüyor bazı oyunlarda da ekranı sağa sola yatırarak dönebiliyorum ama PUBG'de çalışmıyor. Bunun nedeni nedir?
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 20 Kasım 2020 #2 Durun telefonunuzun markasını tahmin edeyim..
Sqysm0k3 Centipat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 239 20 Kasım 2020 #3 gelengecenbudunya dedi: Durun telefonunuzun markasını tahmin edeyim.. Genişletmek için tıkla... Samsung un note serisi olabilir mi?
gelengecenbudunya dedi: Durun telefonunuzun markasını tahmin edeyim.. Genişletmek için tıkla... Samsung un note serisi olabilir mi?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 20 Kasım 2020 #4 Sqysm0k3 dedi: Samsung'un Note serisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış, Note serisi telefonlarında var. Model bazlı gitmek daha iyi olur.
Sqysm0k3 dedi: Samsung'un Note serisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış, Note serisi telefonlarında var. Model bazlı gitmek daha iyi olur.
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 20 Kasım 2020 #5 Sqysm0k3 dedi: Samsung un note serisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... J seriside olabilir.
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 832 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #6 Semo0 dedi: Telefonda ekran dönünce vs. dönüyor bazı oyunlarda da ekranı sağa sola yatırarak dönebiliyorum ama PUBG'de çalışmıyor. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Hayır jiroskop bir sensördür uygulama ile eklenebilecek birşey değil.
Semo0 dedi: Telefonda ekran dönünce vs. dönüyor bazı oyunlarda da ekranı sağa sola yatırarak dönebiliyorum ama PUBG'de çalışmıyor. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Hayır jiroskop bir sensördür uygulama ile eklenebilecek birşey değil.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 20 Kasım 2020 #7 PUBG oynatacak bir telefon ama jiroskop yok. İlginç geldi.