Joe Biden, 2024 başkanlık seçimlerinde aday olacağını duyurdu

Hocam yazdıklarına kesinlikle katılıyorum Trump sözünü geçirebilen, duruşu olan bir başkandı benim düşüncem de önümüzdeki zorlu dönemler için kendisi başkan olmalı mutlaka. Trump şu an görevde olsaydı Çin ve Rusya bu kadar rahat olamayacakları bence.

Bir de Trump yeniden seçilirse (inşallah) ne gibi bir şey bekliyor dünyayı? Özellikle Rusya ve Çin kanadında ne olur sizce?

Çin şu sıralar Rusya dayak yiyor diye bayram ediyor çünkü en büyük rakipleri elendi ve Afrika Silah pazarına rahatlıkla çöktü malum Çin ABD'nin komünizm kılıklı hali.

Trump kazansa bile araplara olan tutumu ne olur bilmiyorum.

Husiler dediğine aldanmayın bildiğiniz ABD sadece saldırının kuklası Husi kesimi.
Hocam Husi meselesiyle ilgili blog yapar mısınız? Sosyal adalet, antiemperyalizm gibi konularda ön planda gibiler. Wikipedia'da yazdığına göre Çin ve Rusya destekliymiş.

Maalesef ki gitmesinin bizler için en büyük dezavantajı yeni gelen liderin göç konusundaki tutumu. Trump gibi bir adam gelirse vah halimize. Yeşil karta bile şart koşmaya çalışıyordu. Şu anda ABD'ye giden gitti, gidemeyene de geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…