Joe Biden adaylıktan çekildi

Ben Amerika ve Çin rekabeti trump yüzünden mi çıktı dedim?
Trump Çin ile kavgaya tutuştu diyorsun. Bunu 3. Dünya Savaşı’nın çıkma ihtimalini arttıran bir etken olarak görüp Trump’ın tekrar seçilmesine bağlıyorsan öyle demiş oluyorsun.

Defolsun gitsin adi herif. Ukrayna savaşı da bu adilerin grubu yüzünden çıktı.

Trump Çin ile kavgaya tutuştu diyorsun. Bunu 3. Dünya Savaşı'nın çıkma ihtimalini arttıran bir etken olarak görüp Trump'ın tekrar seçilmesine bağlıyorsan öyle demiş oluyorsun.

Benim cümlem üzerimdem varsayımlarda bulunmasanız? Kısa özet gergin adam gergin dönem kötü sonuç bunu anlamayacak ne var?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eşini tanımayan, havayla tokalaşan, kelimeleri geveleyip konuşamayan Amerikan Başkan'ı Joe Biden, adaylıktan çekildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam siyah kediye ırkçılık yapıp üstüne basıyordu. Zaten zamanında "ben oy vermem aga" demiştim.

Trump gelirse bu gergin ortamda 3. Dünya Savaşı'nın çıkma ihtimali artar adam en sakin yıllarda bile Avrupa'yla ilişkileri bitirdi Çin'le kavgaya tutuştu.

Trump gelirse Ukrayna meselesi yumuşar yani olası savaşta ABD Rusya karşı karşıya gelmez aksine Almanya gibi Rusya ve ABD Çin'i paketler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı