Joe Hisaishi - Merry Go Round

Makaleler
27
Joe Hisaishi tarafından hazırlanan Merry Go Round adlı eser, Hayao Miyazaki'nin 2004 yılında gösterime sunduğu Yürüyen Şato (Howl's Moving Castle) isimli animenin ana tema müziğidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Joe Hisaishi tarafından hazırlanan Merry Go Round adlı eser, Hayao Miyazaki'nin 2004 yılında gösterime sunduğu Yürüyen Şato (Howl's Moving Castle) isimli animenin ana tema müziğidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oldukça iyi, basit ama OST lerin genel geleneğinin aksine temayı dağıtmıyor, bu açıdan Ennio MORRICANE yi örnek aldığını düşünüyorum. Gereksiz hiç bir armonizasyon yok.
Eğer şarkıyı ismini cismini bilmeden dinleseydim; müzisyenin japon değil de, Fransada yaşamış bir Fransız oldunu düşünürdüm.

Japonların popüler müzikte mükemmel işler yapabildiklerini Mayumi Itsuwa ile keşfetmiştim.
70 lerin sonu, 80 lerin başı yaptığı albüm dönemin piyasa standartlarının oldukça üstündeydi.
Dünya onu Japonların Carol KING i olark bilir. İlk iki albümü muhteşemdi. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı