John Wick 20 saniyede 20 adam öldürüyor [2]

Makaleler
4
Daha fazla  
Dün "John Wick 20 saniyede 20 adam öldürüyor" videosunu paylaşmıştım. Videonun sonu kötü olduğu için ve siz de video sonu müziğinin pek iyi olmadığını söylediğiniz için yeniledim. Şimdi nasıl olmuş sizce?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel ama daha fazla efekt lazım. Özellikle şu ekranın etrafındaki beyaz çizgiler (benim tabirimle naruto efekti ) çok yakışır. Böyle videolarda efektin içinden geçersen ve bunu güzel yaparsan dozunu kaçırdığın halde zevkli geliyor. Bahsettiğim efekt bu videoda 28. saniyede var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıya ölüm sayısı için sayaç ekleyin, git gide artsın. Daha iyi olacaktır bence.
Bu fikir gayet iyi, sağol.
20 saniyelik video sonuçta, 20 tane efekt eklememi mi bekliyorsun? Eklesem bile Wondershare filmora ile ekleyemem, adome premier gerekli ki adobe premier kullanmasını beceremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…