Jojo Bizarre Adventure ve Berserk mangaları alınır mı?

Ippo Makonouchi

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Elime para geçti. Manga almayı düşünüyorum. Aralarında Jojo Bizarre Adventure en sevdiğimdir fakat part 8 hiç okumadığım için almayı düşünüyorum. Berserk'in mangasını hiç okumadım ve hikayesini bilmiyorum. Sizce alınır mı bu saydıklarım?

Okumak içinse almayın bence. Internetden okuyun.

Elime para geçti. Manga almayı düşünüyorum. Aralarında Jojo Bizarre Adventure en sevdiğimdir fakat part 8 hiç okumadığım için almayı düşünüyorum. Berserk'in mangasını hiç okumadım ve hikayesini bilmiyorum. Sizce alınır mı bu saydıklarım?

Hocam siyah beyaz ki benim önerdiğim versiyon ama ortalama 400den 52 cilt 21000 TL gibi bir fiyat tutuyor ki bu sadece Part 7 ve part 8. Üstüne attığınız linkteki fransızca. Viz daha yeni part 6yı basmaya başladı yani part 7 ve 8i fransızca bilmiyorsanız boşa almış olursunuz.

Hocam siyah beyaz ki benim önerdiğim versiyon ama ortalama 400den 52 cilt 21000 TL gibi bir fiyat tutuyor ki bu sadece Part 7 ve part 8. Üstüne attığınız linkteki fransızca. Viz daha yeni part 6yı basmaya başladı yani part 7 ve 8i fransızca bilmiyorsanız boşa almış olursunuz.

Berserk okuyacağım.

Elime para geçti. Manga almayı düşünüyorum. Aralarında jojo bizarre adventure en sevdiğimdir fakat part 8 hiç okumadığım için almayı düşünüyorum. Berserk'in mangasını hiç okumadım ve hikayesini bilmiyorum. Sizce alınır mı bu saydıklarım?

Anı olarak kalsın ya da rafınızda süs olsun diye alacaksanız, almanızda bir zarar yok ama okumak içinse; para kaybı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı