Jojo mangasının neden Türkçesi yok?

Daha fazla  
Animeyi izlemedim ama mangasını çok merak ediyorum. Türkçesi yok ve nedenini merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telifden de olabilir ama bazen animesinin çevirisi olunca sadece olmayan partların (manganın çevirisi) olabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Animeyi izlemedim ama mangasını çok merak ediyorum. Türkçesi yok ve nedenini merak ettim.

Muhtemelen lisans konusunda sorunlar vardır. Ben de D&R vb. dükkanlardaki arada mangalara göz gezdiriyorum ve jojo görmedim. İstersen dijital hali varsa onu okuyabilirsin.

Eskiden satılıyordu BAZI mangalarının türkçesi, ingilizceye göre de çok çok uygundu. Koleksiyon yapacaktım türkçelerini alıp, hepsi satıldı ve gerisi gelmedi, elimde 1 tane ingilizce jojo mangasıyla kaldım, hepsini toplamak için 2-3 böbrek gerekiyor
(Sonra gidip internetten okudum)

Hocam JOJO'nun Lisansları pahalı olması muhtemel ve yayıncı kuruluş ile anlaşamıyorlar. Yoksa anlaşılabiliyor olsa yıllar önce çıkardı.

JoJo'nun Mangasının çıkmamasının sebebi pahalılık'la alakası yok, uzun olduğu için çoğu yayın evi böyle riskli bir seriye girmek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…