YhwachSosuke Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Jojo izliyordum. 2.sezon 27.bölüm 02:52'deki ses çok tanıdık muhtemelen bir oyunun sesi ama hatırlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2024
Jojo izliyordum. 2.sezon 27.bölüm 02:52'deki ses çok tanıdık muhtemelen bir oyunun sesi ama hatırlamıyorum.
Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 600 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 YhwachSosuke dedi: Jojo izliyordum. 2.sezon 27.bölüm 02:52'deki ses çok tanıdık muhtemelen bir oyunun sesi ama hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm büyük ihtimal yanlış ama Mario'daki Boo karakteriyle ilgisi olabileceğini düşünüyorum. Direkt aklıma o geldi.
YhwachSosuke dedi: Jojo izliyordum. 2.sezon 27.bölüm 02:52'deki ses çok tanıdık muhtemelen bir oyunun sesi ama hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm büyük ihtimal yanlış ama Mario'daki Boo karakteriyle ilgisi olabileceğini düşünüyorum. Direkt aklıma o geldi.
YhwachSosuke Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 Kakuzu dedi: Selamın aleyküm büyük ihtimal yanlış ama Mario'daki Boo karakteriyle ilgisi olabileceğini düşünüyorum. Direkt aklıma o geldi. Genişletmek için tıkla... nedense stardew valley tarzı bir oyun diye düşünüyorum bende
Kakuzu dedi: Selamın aleyküm büyük ihtimal yanlış ama Mario'daki Boo karakteriyle ilgisi olabileceğini düşünüyorum. Direkt aklıma o geldi. Genişletmek için tıkla... nedense stardew valley tarzı bir oyun diye düşünüyorum bende