Joker filmi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Phoenix'in oyunculuğunu beğenmedim. Jack Nicholson'ın üstüne daha kimse çıkamadı. Avengers: Endgame gibi overrated bir film. Herkesin anlayabilmesi gayet normal, ona göre yapılmış bir içerik. Taxi Driver'ı örnek alınarak yapılmış bir eser, ben beğenmedim. Bir ara her yerde Joker görüyordum, artık mide bulantısı vermeye başladı.

Son düzenleme:
Yıllardır The Dark Knight filmindeki kadar başarılı ve güzel bir Joker gelebilir mi diye düşünüyordum ve onunla aynı kulvarda gördüğüm bir film ve oyuncu nihayet çıkageldi. Joker filmini beğenmek bir yana, 3-4 defa izledim bugüne kadar.

İzlediğim en iyi psikolojik film. Benim en iyi filmler listemde rahat ilk 3'e girer.
Katılıyorum, bir daha olsa izlerim hatta eve gidince PC’yi açıp bir daha izleyeceğim, indirim birde canım sıkılırsa izlerim
Az önce baktım makyajlı Joker yapılmış haline beğenmedim ben
Bana göre Joker karakterine yakışan iki kişi var;
Yine bana göre yakışmayan iki kişi var;
Hele bu bence bi rezalet olmuş
Sizin de görüşlerinizi öğrenmek isterim
Sizce 2. film gelir mi? Bence gelmeyecek ama bi umuttur yaşamak

Son düzenleme:
Güzel bir film olduğunu düşünüyorum. Başrol çok güzel bir çalışma koymuş ortaya. Ama güzel bulduğumu sıkça ifade etmekten çok çekiniyorum çünkü Türkiye'de herhangi bir şey popüler olduğunda kanser kitle hemen üzerine atlayıp işi mahvediyor.

Abi ben bu adamı Gladyatörden hatırlıyorum. Sezar falan mıydı şu imparatordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…