Joystick ayarlarda olmasına rağmen oyunda yok

Hocam Joystick'i farklı USB portlarına tak, Steam big picture Mode'da joystick ayarlarını kontrol et, sürücüleri güncelle, PES 21'deki ayarları sıfırla ve Steam Controller ayarlarını gözden geçir. Eğer çözülmezse, PES 21'i yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Her şey denendi çözüm yok gibi maalesef yardım için teşekkürler.

Hocam son olarak Joystick’i Big Picture Mode’da manuel tanımla, Steam Controller ayarlarını kontrol et, PES 21 dosya bütünlüğünü kontrol et, joystick’in başka bir oyunda çalışıp çalışmadığını test et. Eğer sorun devam ediyorsa, JoyToKey gibi yazılımlar kullanarak joystick tuşlarını manuel tanımlayabilirsin.Eğer bunlar da olmuyorsa tek çare silip yüklemeniz olacaktır.

Hocam son olarak Joystick'i big picture Mode'da manuel tanımla, Steam Controller ayarlarını kontrol et, PES 21 dosya bütünlüğünü kontrol et, Joystick'in başka bir oyunda çalışıp çalışmadığını test et. Eğer sorun devam ediyorsa, JoyToKey gibi yazılımlar kullanarak joystick tuşlarını manuel tanımlayabilirsin. Eğer bunlar da olmuyorsa tek çare silip yüklemeniz olacaktır.

Big picture modu geniş ekran dediğiniz değil mi oradan manuel gibi bir ayarlama bulamadım ancak farklı JoyToKey gibi yazılım deneyebilirim dosyalara karışamam çünkü SmokePatch kurulu veriler gitsin istemem.

Evet, Big Picture Mode’dan kastım Steam’in geniş ekran modunda joystick ayarlarını yapabileceğiniz bölüm. Ancak, orada manuel ayarlama yerine “Kendi Joystick Profilini Yap” gibi seçenekler olabilir. Eğer SmokePatch kurulu olduğu için dosyalara karışmak istemiyorsanız, JoyToKey gibi yazılımlar, oyun içinde joystick tuşlarını simüle ederek işinizi görebilir. Bu sayede oyun dosyalarına müdahale etmeden çözüm bulabilirsiniz.Nasıl isterseniz hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı