JPG'Le Male Elixir vs Absolu

Tamam hocam ona yönelirim veya Elixir ile absolu yu kafaya koyduğum için onlara ek olarak afnan alırım dursun diye.

Benim o kadar bir bilgim yok önerdiler bende söylemek istedim tatlı dedikleri için.
Yok hocam zaten tatlı yanı var yok değil ama baharat bombası güzel bir kokudur.

Tamam hocam ona yönelirim veya Elixir ile absolu yu kafaya koyduğum için onlara ek olarak afnan alırım dursun diye.

Benim o kadar bir bilgim yok önerdiler bende söylemek istedim tatlı dedikleri için.
Yanii ben önermem ne elixir öneririm ne absolu öneririm ama illa alıcaksan absolu al elixir date kokusu.

Baharat bilmiyorum bana garip geliyor pek sevemiyorum genel için bir parfüm olmayabilir.

Yok hocam zaten tatlı yanı var yok değil ama baharat bombası güzel bir kokudur.

Yani ben önermem ne Elixir öneririm ne absolu öneririm ama illa alacaksan absolu al Elixir date kokusu.

Ama genel beğeniye açık bir koku gibi Elixir ondan dolayı bir Elixir bana daha iyi geliyor koklayabilecek olsam zaten hiç bu soruya bile girmeyeceğim hepsine bakacağım ama. Tek kötü yanı sürekli kullanamayacak olmam.

L.V L'immensite (Kimyager Ahmet) - 9PM Afnan ikisini alıyorsun kafan rahat L.V zaten tamamen genel beğeni yazlık bi parfüm afnan da 2-3 ay bekletip ortalığı yok edeceğin kadar güzel bir ve şekerli bir koku. Girme JPG topuna boşver. Kozmolite K19 Parfüm (L.V. Limmesty (Vander waals) – Kimyager Ahmet Şahin-Kozmolite

Bekletme işini giysi dolabında yap güneş görmeyen bir nokta olsun ilk aldığında 2-3 fıs sık kokusuna bak sonra kapat kutusuyla ve elleme. Muhtemelen ilk aldığında bu ne çok şekerli diceksin koku 2-3 ayda kendine gelecek demlenecek için rahat olsun ilk başta bana sövme de

Estağfurullah hocam olur mu öyle şey. bu önerdiğin parfümler muadilleri mi attığın sitede?

Estağfurullah hocam olur mu öyle şey. bu önerdiğin parfümler muadilleri mi attığın sitede?
Evet insta üzerinden kimyager ahmet kozmolite yaz dm kısmına istediğin parfümün muadilini yaz ordan hallediyor. Kendi sitesi biraz göstermelik asıl işi instadan yapıyor.

Evet insta üzerinden kimyager ahmet kozmolite yaz dm kısmına istediğin parfümün muadilini yaz ordan hallediyor. Kendi sitesi biraz göstermelik asıl işi instadan yapıyor.
Ama dediğim gibi L.V L'immensite ile başlarsın zaten ahmeti bi daha bırakamaz başka şişeler de sipariş edersin ben de öyle yaşadım orjinalini kullandığım kokuyu gittim bu adamdan aldım %95 benziyor kalıcılığı daha iyi şaka gibi ama gerçek

Tamamdır hocam çok teşekkürler.

İnşallah aynısı olur mu diyeyim ne denir bilemedim.

İnşallah aynısı olur mu diyeyim ne denir bilemedim.
olur emin ol gidip mağazasından alıyorum ben tüm kokularını denedim bu arada afnan için kafan karışıksa şu videoyu izle bu arkadaş çok objektif yorum yapan biri ve çoğu arap muadili parfümden nefret ediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam hocam buna da bakayım önerdiğin lv parfümü inceliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…