Jtag'li Xbox 360'a orijinal CD takılır mı?

Reiceland

Decapat
Daha fazla  
Bir adet Xbox 360'a sahibim ve Jtag'lı böyle Freestyle 3 falan açılıyor ekranda ve ben mesela bu Jtag'lı konsola orijinal oyun CD'si alıp takıp oynamak istiyorum. Genelde RYO gibi kişisel oyunlar favorim o yüzden offline çokta sıkıntı sayılmaz. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim zamanında Freestyle 3 Xbox 360 vardı ve CD çalışıyordu
Ben dahil 3 kişi almıştık JTAG işlemi uygulanmış XBOX360. Hiç birimizde aktif değildi. JTAG yerine Firmware güncellemesi ile kırılanlar orijinal disklerle oynayabiliyordu ancak bizim konsollarımızda (farklı zamanlarda farklı şehirlerden alınma) optik sürücüler hep devre dışı bırakılmıştı.

Ben dahil 3 kişi almıştık JTAG işlemi uygulanmış XBOX360. Hiç birimizde aktif değildi. JTAG yerine Firmware güncellemesi ile kırılanlar orijinal disklerle oynayabiliyordu ancak bizim konsollarımızda (farklı zamanlarda farklı şehirlerden alınma) optik sürücüler hep devre dışı bırakılmıştı.
Blur 2 nin CD sini taktığımda çalışıyor ancak bu Blur 2 jtagli xbox 360 la uyumlu olarak mı üretildiğini bilmiyorum ancak CD okumasında sıkıntı yok

Blur 2 nin CD sini taktığımda çalışıyor ancak bu Blur 2 jtagli xbox 360 la uyumlu olarak mı üretildiğini bilmiyorum ancak CD okumasında sıkıntı yok
Hocam Blur 2 ne ara çıktı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı