Tavuk dönerr Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Oyunda sandbox moduna girince parkı kuruyorum ama dinozorları nasıl getireceğim bilmiyorum. Bütün ayarları yaptım ama nereden getirileceği hakkında hiçbir fikrim yok. Yardım ederseniz sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
Oyunda sandbox moduna girince parkı kuruyorum ama dinozorları nasıl getireceğim bilmiyorum. Bütün ayarları yaptım ama nereden getirileceği hakkında hiçbir fikrim yok. Yardım ederseniz sevinirim
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.915 Makaleler 2 Çözümler 1.729 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #2 Sandbox Settings" → "Settings" sekmesinden Everything Unlocked veya All Research gibi seçenekleri “On” yap.
Sandbox Settings" → "Settings" sekmesinden Everything Unlocked veya All Research gibi seçenekleri “On” yap.
Tavuk dönerr Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Sandbox settings" → "settings" sekmesinden everything unlocked veya all research gibi seçenekleri “on” yap. Genişletmek için tıkla... Sağ ol ben bir bakayım. Mustafa.Kaan dedi: Sandbox settings" → "settings" sekmesinden everything unlocked veya all research gibi seçenekleri “on” yap. Genişletmek için tıkla... Kanka baktım ama öyle bir ayar yok bende. Son düzenleme: 3 Haziran 2025
Mustafa.Kaan dedi: Sandbox settings" → "settings" sekmesinden everything unlocked veya all research gibi seçenekleri “on” yap. Genişletmek için tıkla... Sağ ol ben bir bakayım. Mustafa.Kaan dedi: Sandbox settings" → "settings" sekmesinden everything unlocked veya all research gibi seçenekleri “on” yap. Genişletmek için tıkla... Kanka baktım ama öyle bir ayar yok bende.