Jurassic World Evolution LS-0019-IS-PQR3010 hatası

İşletim sistemi
Windows 10

PurpleGuyTR

Femtopat
Daha fazla  
Geçenler Epic Games'ten aldığım JWE açılmıyor. Oyunu başlata bastığımda önüme bir hata ekranı çıkıyor. Hata: LS-0019-IS-PQR3010.
Çözüm merkezinde bana PC'yi yeniden başlat dedi fakat ben bunu 10-15 kez yaptım ve hala aynı hatayı veriyor.

Hocam sorununuzu çözmek için ufak bir araştırma yaptım ve yazdığım adımları uygularsanız büyük ihtimal düzelecek.

1 - Epic Games'in masaüstü kısayoluna sağ tıklayıp özellikler butonun basın.

2 - "Hedef" bölümündeki yeri silin ve onun yerine alttaki kısayolu kopyalayıp yapıştırın.

3 - "C:\Program Files\Epic Games\Launcher\Portal\Binaries\Win64\EpicGamesLauncher.exe"

4 - Sağ alttaki uygula butonuna basıp tekrar deneyin.

Hocam bende LS-0019-IS-PQR1638 hatası vardı bende yüklü olan "microsoft Visual c++ 2015-2019 redistributable (X64) - 14.28.29334" bu programı kaldırdım ve "epic games" i yönetici olarak çalıştırıp oyunu başlatınca açıldı (sanırım oyunun kendi "microsoft Visual c++ 2015-2019 redistributable (X64) - 14.28.29325" programını kurdu)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı