Just Cause 2 "bu işlemi tamamlamak için yeterli bellek kaynağı yok" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

guneyy0

Centipat
Daha fazla  
RAM
8gb ddr3
Ekran kartı
Amd Radeon hd 5450 1gb
Anakart
INTEL H55
İşlemci
i7 880 8 çekirdek
Bugün aylar sonra Just Cause 2'yi indirmek istedim indikten sonra girdiğimde "bu işlemi tamamlamak için yeterli bellek kaynağı yok" hatası ile karşılaştım. Oyunu silip yükledim faydası olmadı. Ne yapmam gerek?

Kullanım yüzdesi 41 kullanılabilir 4,7

%41 kullanım düşüldüğünde dahi 2.6 GB gibi bir bellek miktarı kalıyor ki oyunun minimum istediği 2 GB, birçok kişi yüksek bellek kullanımı sebebiyle bu sorunu yaşıyormuş ancak sizde durum bu değil. Yabancı forumlarda bir arkadaş Windows'unu orijinal yaptığında sorunun kalktığını söylemiş ancak ne kadar işe yarar bilmiyorum.

İlk sayfadaki arkadaşın bahsettiği gameux.dll depolama sorunu yaşayanlarda geçerli.

Bu oyunu 6gb ramim varkende oynuyordum hiç sıkıntı çıkmıyordu.

Bu oyunu 6gb ramim varkende oynuyordum hiç sıkıntı çıkmıyordu.
Bu sorunu yaşayan çoğu kişi bellek kullanımı nedeniyle yaşıyormuş ancak söylediğim gibi sizin sorununuz bundan dolayı değil. İnternet üzerinde en azından benim bulabildiğim geçerli bir çözüm yok. Diğer arkadaşlar umarım yardımcı olup sorununuzu çözebilirler.

O zaman Windows Update'e gidip ekstra seçeneklere bakın, orada sürücü güncelleştirmeleri olabilir belki.
Windows uptade'e giremiyorum Microsoft hesabı olmadıgı için . Microsoft hesabı girmek istediğimde ise Eyvah, bir sorun oluştu. hatası ile karşılaşıyorum. Sanırım bu bilgisayarın işi bitti.

Windows Update'e giremiyorum Microsoft hesabı olmadıgı için. Microsoft hesabı girmek istediğimde ise Eyvah, bir sorun oluştu. Hatası ile karşılaşıyorum. Sanırım bu bilgisayarın işi bitti.

Bence kendi elinizle "USB ile" format atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…