Just Cause 2'den Aldığım Ekran Görüntüleri

Jaguarin klanindaydim ben. Cok eglenceliydi 10 fpsle bile saatlerce oynardim.

Jaguar'ın yardımcısı olmuştum o ara hocam. O zamanki adım ZapperZeus'tu belki hatırlasınız. O zamanlar Drakinatos'un da klanı patlamıştı. Şimdi saçma sapan klanlar var. Ekran görüntüsündeki arkadaşım Lancelot, diğer adı Alucard. Winterfell'İn lideriydi. Bir yıl önce onun yardımcısı olmuştum. Çok güzel günlerdi be.
 
Aşırı kral oyundur ve şahsen hikayesini beğenmiştim. En iyi JC hikayesi diyebilirim. Multiplayer hala aktif ve oyunun fizik motoru çok güzel. Özellikle çöle gidip, paraşüt açıp karlı dağlara uçmayı çok seviyorum. Uzun süre havada paraşütle asılı kalınca güzel uzaktan bir yumuşak müzik çalıyor, o da çok hoş.

Bu arada ayar kıs biraz. Ekran kartın güçsüzdü. Gerçi ben 640x480 Low 20FPS oynuyorum 🤷‍♂️
 
Jaguar'ın yardımcısı olmuştum o ara hocam. O zamanki adım ZapperZeus'tu belki hatırlasınız. O zamanlar Drakinatos'un da klanı patlamıştı hocam, belki hatırlarsınız. Şimdi saçma sapan klanlar var. Ekran görüntüsündeki arkadaşım Lancelot, diğer adı Alucard. Winterfell'İn lideriydi. Bir yıl önce onun yardımcısı olmuştum. Çok güzel günlerdi be.
hepsini taniyorum hocam. bende nickimi soyleyeyim diyecektim de hatirlamiyorum genelde degistiriyordum su an aklimda kalan Adım Groottu ondan da emin degilim.
 
En düşük ayarlar zaten, sunucudan kaynaklı biraz. Bir de AMD ekran kartı olmasından dolayı olabilir. RX 570 kullanan bir arkadaşım da aynı değerleri alıyordu ayarlar ne olursa olsun.
640x480'e çek diyeceğim ama o zaman patates gibi oluyor, hem ekran görüntülerin de güzel gözükmez o zaman.

Bu arada eline sağlık çok güzel olmuş ekran görüntüleri.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı