Just Cause 3 6.75 TL!

Bu kadar boş bir oyun olamaz. Vakti zamanında yaklaşık 12 liraya almıştım verdiğim her kuruşa üzülüyorum.

Canınız sıkıldıkça girip, oraya buraya uçup kaçacağınız ve kaos ortamı yaratabileceğiniz zevkli bir oyundur. Alıp oynamanızı tavsiye ederim.

Elbette alınır arkadaşlar 6TL yahu JC2 ile az oynamadık, az önce 3. seriyi de aldım bu kadar indirime girmişken. Güzel bir sistemi olan varsa JC4 de alabilir fiyatına bakmadan

Just Cause serisinin en iyi oyunu olduğunu düşünüyorum. Hikaye olarak vasat olsa da oynanışı mükemmel. Sırf adamı kanca ile tüpe bağlayıp, ateş edip gökyüzüne uçmasını izlemek için bile alınır.

Girip uçup kaçıp, Ironman gibi takılarak eğlenilebilecek güzel bir oyun ama oyun 31 Mayıs 2018'den beri her indirimde 6.75TL'ye düşüyor zaten.

Atmosfer olarak tropik olduğu için bence serinin en iyisi zaten o Ironman gibi uçmanızı sağlayan ekipman başlı başına bir oyun.

Az önce XXL paketini almıştım bende.
PS4'de XXL tamamen bitirdim. PC'de de hatırı sayılır şekilde ilerledim maalesef save silindi ve geri döndüremedim, sonra da oyunu bıraktım.

JC3, son oyundan çok daha başarılı, iyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…