Just Cause 3 İncelemesi

SALOOWEN

Kilopat
Makaleler
13
Just Cause 3 Nedir?

JC serisinin 3. oyunu. Tamamen kaos ve aksiyon odaklı bir yapım.

Grafikler
Ben gayet beğendim. HDD olmasına rağmen kaplama problemi de yaşamadım. Genel olarak beni tatmin etti.

Oynanış

Basit ve zevkli. Paraşüt, ip zımbırtımız ve süzülmemizi sağlayan aletler var. Hepsini kullanmak basit ve zevkli.

Silahlar

Tüfek, tabanca, füze, bomba ve keskin nişancılar var. Hepsini kullanmak oldukça zevkli, özellikle bomba. İstediğiniz yere bu silahlarla saldırabilir, havaya uçurabilirsiniz.

Hikaye
Dürüst olayım hiç bir şey anlamadım. Zaten bu oyunda hikayenin pek bir önemi yok. Ama hikayeyi eleştireceksek sınıfta kalır.

Zorluk
Kolay. Oynanış kolay olduğu için sıkıntı çıkmıyor ama bazı görevlerde bir şeyi korumamız gerekiyor. Ancak korumaya çalıştığımız şey resmen intihara doğru gittiği için zorlanıyoruz.

Araçlar

Tekne, araba, helikopter gibi alıştığımız araçlar var. Araba hariç araçlar olmuş diyebilirim ama araç sürüşlerini hiç sevmedim.

Aksiyon
Oyunun amacı bu. Ordan oraya sıkıp, patlattığımız bir oyun. Aksiyona tam puan veriyorum.

Görevler

Görevler checkpoint sistemi ile ilerliyor. Bunun artıları ve eksileri var. Düz Save sistemi bana göre daha rahat.

Açık Dünya

Renkler falan güzel ama çooook boş bir dünya. Hiçlik için bir sürü yol kat ediyoruz. Tek yapacak şey şehir kurtarmak.

Kendi Yorumum
Oyun tamamen keyifli vakit geçirmek için yapılmış. Ama çok fazla eksik var. Aksiyon zevkli olsa bile sıkıcı hikaye ve sürekli aynı şeyleri yaptığımız için oyun sıkıyor. Bitirmeden silebilirim. Şimdi de bitirmeden inceleme mi yapıyorsun diyenilirsiniz. Bitirmeyi bekliyordum ama sürekli aynı şeyleri yapınca daha fazla bekleyemedim.

Fiyat

Normal hali fazla ama indirimli hali gayet ucuz. (6TL)

Peki Alınır mı?

İndirimdeyken alınır, keyifli zaman geçirilir. 6 TL’ye göre güzel bir aksiyon sunuyor.

Just Cause™ 3 on Steam

İncelemenin sonuna geldik, okuduğunuz için teşekkür ederim.

İndirimde 7 TL'ye tüm DLC'lerle birlikte aldım. Fiyatı gayet uygun.

Güzel bir inceleme olmuş, ellerinize sağlık. Keşke oyun içi görsel de ekleseydiniz

Ben hiç beğenemedim. Açılmadı bile oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…