K-pop neden seviliyor?

K-pop seviyonuz mu

• Evet

Oy: 13 5,7%
  • Hayır

Oy: 58 25,3%
  • Nefret ediyorum

Oy: 62 27,1%
  • Bayılıyorum

Oy: 6 2,6%
  • Rezalet bir şey

Oy: 80 34,9%
  • eh biraz diyelim

Oy: 10 4,4%

• Oy verenlerin toplamı
    229
Sevdiğim tek K-Pop Gangnam Style'dır, o da çocukluğumda çok dinlediğim için. Diğerlerinin hepsi çöp.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır, nefret ediyorum ve rezalet bir şey. Üç seçenek.

Ben BTS falan dinlemiyorum. Anca KD/A ve (G)I-DLE dinliyorum. Genelde KD/A ama arada bir (G)I-DLE dinliyorum.

Ben sevmem ama seven bir sürü arkadaşım var. Benim tarzıma yakışmaz. Zaten Barış Manço aşığı birinin k-pop sevmesi zor Ancak sonuna kadar sevenlere dinleyenlere saygım var. Tabii düzgün dinleyicilere saygım var. Bazı grupların leş kitleleri oluyor o kitleye saygım yok.

K-POP'a tapınacakları yerde Atatürk ilke ve inkılaplarına tapınsalar şu an böyle olmazdık...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nefret ediyorum, sevmiyorum, hayır, istemiyorum, olsun istemiyorum, duymak istemiyorum, iğreniyorum, dinleyenleri hayatımda istemiyorum, kusasım geliyor, kitlesini sevmiyorum.

Hocam BP nin son şarkısı çalıntı zaten. Bir dinleyin sesleri de cırtlak kaplumbağa sevişme sesi gibi Allah affetsin. Bunlar sesi için değil, tipi için seviliyorlar.
Tamam o zaman sen sesi cırtlak kaplumbağa sevişmesi gibi olmayan Sefo falan dinleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…