Nefret ediyorum diyenlerin büyük kısmının nefret etme sebebi hayran kitlesi galiba. Ben ara sıra açıp dinlerim, kaliteli şarkılar yapıyorlar ve klipleri de üzerinde uğraşılmış kaliteli klipler bu yüzden de seviliyor. Bana hitap etmeyen bir tür.
He işte anlamayanlar için böyle apt*llara saygım yok.Diğer ülkeleri bilmem ama Türkiye'de kp*p'u sevenler sevmek için seviyor. Arkadaş gruplarına katılmak için, "Ben kp*p seviyorum" diyebilmek için seviyorlar.
Eki Görüntüle 1556173
Ben Sefo dinliyorum mu dedim? Ben Türkçe şarkı dinlemiyorum bile.Tamam o zaman sen sesi cırtlak kaplumbağa sevişmesi gibi olmayan Sefo falan dinleyebilirsin![]()
Kardeşim her saniye kpop dinliyor. .-.Hocam ilk öncelikle şunu söylemek isterim. K-pop bizim ülkemizde gerçekten çok fazla abartılarak seviliyor. Yani genelde 10 yaşlarındaki çocuklar neredeyse bunlara tapma seviyesindeler. Fakat şöyle bir durum daha var, Avrupa da ve Amerika da gerçekten seviliyorlar. Kendi ülkelerinde gerçekten çok fazla sevenleri var. Yani dinleyen zevkine göre dinler. Kimsenin müzik zevkine karışamayız.
Bu nedir ya
Bu ne ya? Yazık.Diğer ülkeleri bilmem ama Türkiye'de kp*p'u sevenler sevmek için seviyor. Arkadaş gruplarına katılmak için, "Ben kp*p seviyorum" diyebilmek için seviyorlar.
Eki Görüntüle 1556173
İyi. Çok iyi. Muhteşem. Efsane!- Twerk dance atmaları (bunu ister kötü ister iyi olarak alın.)
Sizin de kutlu olsun hocam.Hocam yok bizim milletten adam olmaz.
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.