K-pop neden seviliyor?

K-pop seviyonuz mu

• Evet

Oy: 13 5,7%
  • Hayır

Oy: 58 25,3%
  • Nefret ediyorum

Oy: 62 27,1%
  • Bayılıyorum

Oy: 6 2,6%
  • Rezalet bir şey

Oy: 80 34,9%
  • eh biraz diyelim

Oy: 10 4,4%

• Oy verenlerin toplamı
    229
Çoğu kitle 6-13 yaş arası. Birde kendilerine "jiniolmuşhayatım bilmemneolmuşhayatım" diye nickler koyuyorlar ya, sinirden deliye dönüyorum. Gecen bir fanla konuştum, maksimum yaşı 9.
Bak Utku bunlar akıllanmaz. 2. Sınıfa giden bir fan gördüm. Sana discord dan fotoğrafını atarım. Gör bak. Bunlar bir de kendilerine 17 yaş diyorlar. Hepsi 17 yaş. Allah ALLLah :D kısacası bu müzik zevkinden çok tapma gibi bir yere gelmiş.

Evet kpop çılardan sağlam yiyorum ben ama kolay çünkü.
IQ of k-pop fan<10
Hocam bu hafta animecilerle ilgili 1 kpop ile ilgili 2 konunuz oldu. Sizinle bu yolda linç yemek benim içinde bir şeref.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1666971447795.png

Şimdi bende bir soru var. K-pop neden seviliyor? Tamam kitlesi ergenlerden ve Kore fanlarından oluşuyor. (üyelerden hangisi erkek hangisi kadın o bile belli değil.) Bana aşırı garip ve kötü geliyor. Sevenler niye sevdiğini anlatabilir mi?

Ben sevmiyorum ama sevenlere saygı duyarım. Zevk meselesi sonuçta. Tabii bazı kanser fanlar olabiliyor onlardan nefret ederim.

Zil sesinde bunu duya duya sevmeye başladım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2022 versiyonuda hoşuma gitmedi değil.
Açıp k pop dinlemem dinleyecek bir şeyi yok korece tamam yabancı şarkıda dinlerim ama yok bundan olmaz.
New rules falan güzel beğeniyorum.
K-pop bütün şarkıları<new rules, another love, no lie, ı wanna be your slave, bon appetit, bad romance.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı